Hasan Küçük: Ekonomi ve ülkedeki kriminal olayların çözümüne kadar birçok alana açılım yapacağız

5
Hasan Küçük
reklam alani

UBP Milletvekili Hasan Küçük, kısa ve orta vadeli programlar kapsamında ekonomi, sosyal yaşam ve ülkedeki kriminal olayların çözümüne kadar birçok alana açılım yapmayı hedeflediklerini vurguladı.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Milletvekili Hasan Küçük, katıldığı programda gündemi değerlendirdi.

Hasan Küçük, “Dünya güven ve istikrar üzerine bir siyasi değişeme doğru evrilmiştir. Bu çerçevede 25 Haziran ara seçimleri de bize bu şansı verecektir. Görülmüştür ki, bu iki olgu halklar için en önemli unsurdur” dedi.

Katıldığı bir programda önemli mesajlar veren Küçük, “Sorunları kapalı gruplar içerisinde tartışarak ancak bir yere kadar çözebiliriz. Evet bu siyasi kültür olabilir ancak bu tarz siyasetin sürdürülemez olduğunu artık görmeliyiz. Bizler hükümet olarak istikrar, güven ve belirsizliğin ortadan kaldırılması gerektiğini sürekli gündemde tutuyoruz. Kısa ve orta vadeli programlarımızda ekonomi, sosyal yaşam ve ülkedeki kriminal olayların çözümüne kadar birçok alana açılım yapmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

“ARTIK EKONOMİK EKOSİSTEME KULAK VERMEMİZ GEREKLİLİĞİ ORTAYA ÇIKMIŞTIR”

“Artık ekonomik ekosisteme kulak vermemiz gerekliliği ortaya çıkmıştır” ifadelerini kullanan Hasan Küçük, “Sonuç odaklı ve proje tabanlı siyasetinin yanına kendi yerel kaynaklarımız için verimlilik ortaya koymalıyız” dedi.

“Türkiye’deki seçim sonuçlarından ders almamız gerekiyor” diyen Küçük, “Millileşmeye cek-cak üzerinden değil halkın önceliklerini ortaya koyarak beşeri eğitim ile ulaşmalıyız. Bunu da en doğru ana vatan Türkiye’mizden aldığımız güçle hayata geçireceğiz” vurgusu yaptı.

Paylaş