Girne’de alkollü araç kullanan sürücü elektrik direği ve palmiye ağacına çarptı, 2 kişi yaralandı

3
Dr. Akçiçek Hastanesi’
reklam alani

Girne Ecevit Caddesi üzerinde bugün meydana gelen trafik kazasında, alkollü içki tesiri altındayken araç kullanan sürücü Kazım Kutlay Yılmaz’ın direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağından çıkarak, elektrik direği ve palmiye ağacına çarptığı bildirildi: Kazada araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Daria Bgantseva yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Girne Ecevit Caddesi üzerinde bugün gece yarısı saat 00.35 sıralarında, 20 yaşındaki Kazım Kutlay Yılmaz 96 miligram alkollü içki tesiri altındayken, yönetimindeki PF 726 plakalı salon araç ile kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada sola meyilli viraja geldiğinde, direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağından çıktı. Orta refüje girerek elektrik direği ve palmiye ağacına çarpan araç karşı şeride geçerek durduğu belirtildi.

Kaza sonucu yaralanan PF 726 plakalı araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan 18 yaşındaki Daria Bgantseva kaldırıldıkları Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu oldukları açıklandı. Polisin soruşturması sürüyor.

Paylaş