UBP’nin Milletvekili adayı Ali Başman: Sandık günü yaklaştıkça kazanma arzumuz artıyor

7
UBP’nin Milletvekili adayı Ali Başman
reklam alani

UBP’nin Milletvekili adayı Ali Başman, adaylığının ülkenin her kesiminde heyecan ve beklenti yarattığını ifade ederek, “Bu çok güzel bir duygu. Ayrıca sorumluluk da veriyor. Sizden alacağımız gücümüzü, daha çok icraata dönüştüreceğiz. Sandık günü yaklaştıkça kazanma arzumuz artıyor” ifadelerini kullandı.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili adayı Ali Başman, Gazimağusa’da Pertev Paşa Mahallesi, Piyale Paşa Mahallesi, Anadolu Mahallesi’nde bölge halkı ile bir araya geldi.

“SANDIK GÜNÜ YAKLAŞTIKÇA KAZANMA ARZUMUZ ARTIYOR”

Başman, seçime bir hafta kaldığını belirterek “Sandık günü yaklaştıkça partimizin ve bizim kazanma arzumuz artıyor” dedi.

UBP’nin örgütsel gücünün ülkenin her yanında kendisini hissettirdiğine vurgu yapan Başman, “Bu seçimi birlikte kazanacağız” diye konuştu.

“ADAYLIĞIM ÜLKENİN HER KESİMİNDE HEYECAN VE BEKLENTİ YARATTI”

Adaylığının ülkenin her kesiminde heyecan ve beklenti yarattığına işaret eden Başman, “Bu çok güzel bir duygu. Ayrıca sorumluluk da veriyor. Elimde sihirli değnek yok. 7/24 çalışan bakanlarımız ve milletvekillerimiz var. Bizim de deneyimlerimizi, birikimlerimizi kamuoyu zaten biliyor. Hepsini harmanlayacağız, sizden alacağımız gücümüzü, daha çok icraata dönüştüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Her bölgede ekonomik sorunlarla ilgili sorulara verdiği yanıtlarla vatandaşın takdirini almamın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başman, “Ekonomiyi, maliyeyi, finans yönetimini, ülkemiz insanının doğrudan alım gücüne yönlendirecek adımlar için sizden daha güçlü destek istiyoruz” dedi.

“ANA VATANIMIZIM DESTEĞİYLE, REFAH DOLU GELECEĞE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

Devlet gelirlerini artıracak, istihdam alanlarını geliştirecek, yatırımları önemseyecek bir siyaseti daimi olarak benimseyeceğini vurgulayan Başman, şöyle devam etti:

“Dövizde dalgalanma oldu. İnsanlar soruyor ne yapacağız? diye. İnanın ben bu soru nedeniyle ayakta kaldım. Şirketimle, nice dalgalanmalar atlattım. Fırtınalar sonunda gemiyi limana yanaştırdım. Ama devlet yönetiminde, hele KKTC’nin, Türkiye gibi bir gücü var. Her sorunda yanımızda. Biz düşüneceğiz, projeleyeceğiz, Ana vatanımızım desteğiyle, refah dolu geleceğe birlikte yürüyeceğiz. Yolumuz açık olsun. Başarı yakın. Zafer yakın… Son bir hafta… El ele verelim… Sandıklara gidelim. Güneşimizin altına güçlü desteğimizi verelim”

Paylaş