Başman, geniş kapsamlı bölge gezilerine Girne ile devam etti

2
Başman
reklam alani

UBP Milletvekili Adayı Ali Başman,gezilerine Girne ile devam etti.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Adayı Ali Başman, geniş kapsamlı bölge gezilerine Girne ile devam etti.

Başman, UBP Genel Başkan ve Başbakan Ünal Üstel, UBP İlçe Başkanı Bülent Kutay, bakanlar, milletvekilleri ve örgüt temsilcileri eşliğinde, gün içinde Girne’nin doğusundan başlayıp batısına yönelen uzun soluklu köy gezisine imza attı.

Taşkent, Dikmen, Boğaz, Pınarbaşı, Dağyolu, Göçeri, Şirinevler, Kozanköy, Hisarköy, Çamlıbel, Tepebaşı ve Akdeniz Köyü’nü ziyaret eden Başman ve UBP’liler, vatandaşlarla bir araya geldiler.

Her köyde, her bölgede, gencinden yaşlısına, yoğun katılımlı toplantılarda, vatandaşa hitap edilirken, sorular yanıtlandı, beklentiler dinlendi, çözüm önerileri paylaşıldı.

KUTAY

UBP Girne İlçe Başkanı Bülent Kutay, ziyaretler sırasında, bölge halkından Ali Başman için güçlü destek istediklerini belirterek, ‘Sayın Başbakanımızın, hükümetimizin ve bizlerin çabalarıyla, bölgemiz seçime hazır. Son bir hafta daha çok çalışacağız. Bu seçimden daha güçlü çıkacağız. UBP’nin güneşini daha da aydınlatacağız’dedi.

BEROVA

UBP Girne Milletvekili Özdemir Berova da, 25 Haziran’da 25’inci milletvekili talebinin gerekçelerini anlatırken, ‘ Meclis’te 25 UBP milletvekili ile birlikte olmak, başlı başına siyasi bir güç demek. Daha kararlı, daha pragmatik adımlar demek. Ali Başman kardeşimizle daha da güçlü olacağız. İnsanımız için daha çok iş yapacağız’ dedi

ALTUĞRA

Sağlık Bakanı İzlem Gürçağ Altuğra da, Ali Başman için vatandaşların desteğini isterken, ‘UBP nice zaferle kazandı. Şimdi zafer katsayımızı artırmak zamanı. Ali Başman arkadaşımıza güçlü destek verelim, 2027’ye kadar kesintisiz hizmetin kapısını açalım’diye konuştu

KÜÇÜK

UBP Girne Milletvekili Hasan Küçük de, UBP’nin tüm gücüyle seçime hazırlandığını ifade ederek, ‘25 Haziran’da Meclis’teki gücümüze güç katıp, 25 milletvekili ile istikrarlı bir yapıda, ülkemize hizmet etmek için sizden desteğinizi, Ali Başman’ı meclise göndermenizi istiyoruz’ dedi.

BAŞMAN

UBP Milletvekili Adayı Ali Başman, bölge gezilerinde, memleketin kokusunu ve insanının sıcaklığını, Akdeniz’in havasını iyice hissetmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ‘Köylerin arasından geçerken, camdan dışarı baktığım zaman hep aynı şeyi düşünüyorum. İnsanımız güzel, memleketimiz güzel. Daha güzelini hak ediyor. İyi ki diyorum… İyi ki bu yola çıktık. Güzel dostlarımızla, partimizle, başkanımızla bu yollara koyulduk ve sizlerle buluştuk’ dedi.

Seçime bir hafta kala, yelkenleri doldurduklarını, tam yol ileriye yol aldıklarını ifade eden Başman, ‘Gün geçtikçe daha da güçlendik, daha da büyüdük. Köyde, şehirde, insanımız bizlerle. Bizden beklentisi var. Gözlerinden, sarılmasından, kucak açışından bunu anlıyorum. Merak etmeyin, bu UBP’nin bu 25 Milletvekilinin altından kalkamayacağı sorun yok’ dedi.

İnsanların her bölge ziyaretinde kendisine doğal olarak, güncel şartlar gereği ekonomi ve mali sorular yönelttiğini ifade eden Başman, ‘Burada fazla teknik detaylarla, rakamlarla uzun uzun konuşmaya gerek yok. Arkadaşlarımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz, sizler için 7 gün 24 saat zaten çalışıyor. Sizin de desteğinizle, benimle 25 milletvekili olacağız. Çok daha güçlü olacağız. Çok daha kolay adımlar atacağız. Fikirlerimizle, deneyimlerimizle, ekonominin çarklarını daha güçlü döndüreceğiz’ diye konuştu.

Köylünün, çiftçinin, üreticinin hem ekonomik hem de kültürel açıdan bu ülkenin temel taşı olduğuna işaret eden Başman, hükümetin üretici destekleri ile ilgili attığı ve atacağı adımlar olduğuna işaret etti.

Kırsal’da gençlerin beklentilerini taleplerini yakından bildiklerini belirten Başman, “Gençler için Kırsal kesim arsası uygulaması zaten devam ediyor. Gençlere ilk evim kredisi ve kendi işini açması, istihdam yaratılması için hükümetimiz çalışmalarımızı paylaştı’ dedi.

ÜSTEL

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel de, “ Yıllarca seçimlere girdim. Seçim öncesinde de sonrasında da köylerde, insanımızla buluştum. Seçim havası diye bir deyim var ya… Bugün gördüm ki hava tamam… Morallerimiz yerinde…. Bugün gittiğimiz her bölgede sıcak ilgi, karşılama var. İnsanımızı bize güveniyor, inanıyor. Bu da bize güç veriyor, daha çok hizmet için motive ediyor” diye konuştu.

Ali Başman’ın adaylık sürecini anlatan Üstel, Başman için muhalif kesimlerin bile “iyi aday” lafını teslim ettiğini kaydetti.

Seçime bir hafta kala UBP’nin tüm gücüyle sahada olacağına işaret eden Üstel, “ Sizden alacağımız güçle, 25’inci milletvekilimiz Ali Başman olacak. Gücümüze güç katacak. 2027’ye kadar kesintisiz hizmet olacak.” Dedi.

Hükümetin, kesintisiz enerji, Türkiye’den kablo ile elektrik gibi önemli adımlar attığına işaret eden Üstel, temel tüketim maddelerinde KDV sıfırlaması ile ilgili vatandaşın memnuniyetini duymaktan mutlu olduklarını ifade etti.

Üstel, “ Varsın muhalefet konuşsun. Biz vatandaşın ne dediğine bakarız. Muhalefet konuşur, bizler yaparız. Vatandaş da bunu gayet iyi bilir, görür. Zaten her seçim rakamı ortada” dedi.

Ünal Üstel, “ Biz hizmetlerimize karşılık, yeni projelerimiz, yeni istihdam alanları, güçlü bir ekonomik ve mali yapı için Ali Başman’a, UBP’nin güneşine sizden destek istiyoruz. Gücümüzü daha da birleştirelim, kenetlenelim, 25 Haziran’da meclisin yarısını güneşe çevirelim” diye konuştu

Paylaş