Yeni havalimanı inşaatında bir skandal daha: Polis ve gümrük için yer yapılması unutuldu

15
Ercan Havalimanı Yeni havalimanı
reklam alani

Taş-Yapı sahibi, Ercan Havalimanı işletmecisi T&T’nin büyük ortağı Emrullah Turanlı’nın sorumluluğunda olan ve Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın KKTC ziyaretinde 20 Temmuz’da açılacağını nihai olarak duyurduğu Yeni Ercan Havalimanı’nda polis ve gümrük için yer yapılması unutuldu.

Taş-Yapı sahibi, Ercan Havalimanı işletmecisi T&T’nin büyük ortağı Emrullah Turanlı’nın sorumluluğunda olan Yeni Ercan Havalimanı’nın inşaatında bir skandal daha yaşandı…

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KKTC ziyaretinde 20 Temmuz’da açılacağını nihai olarak duyurduğu Yeni Ercan Havalimanı’nda bu kez de polis ve gümrük için yer yapılması unutuldu.

Bağımsız TV’de “Markaj” programına katılan Bayındırlık ve Ulaştırma Balanı Erhan Arıklı, açılışı yılan hikayesine dönen Yeni Ercan Havalimanı’nın inşaatıyla ilgili konuştu.

Bakan Arıklı, Yeni Ercan Havaalanı binası inşa edilirken bir hata sonucu gümrük ve polis için yer yapılmasının unutulduğunu açıkladı.

Yeni binaya gümrük ve polis için yer ayrılmadığını ve inşaat çalışmaları esnasında bunun unutulduğunu aktaran Arıklı, “ilk aşamada geçici bir şekilde mevcut binada gümrük ve polis için yer ayarlanacak” dedi. Erhan Arıklı, daha sonra bu konu için başka bir çözüm bulunacağını kaydetti.

Paylaş