Çatalköy’de ana yola dikkatsizce giriş yapan sürücü kazaya neden oldu, 4 kişi yaralandı

4
Dr. Akçiçek Hastanesi’
reklam alani

Çatalköy’de sabahın erken saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, alkollü sürücünün ana yola dikkatsizce giriş yapması sonucu 4 kişi yaralandı, 3 araç hasar aldı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, bugün saat 04.15 sıralarında, Çatalköy’de Deniz Sokak üzerinde, 25 yaşındaki Simge Kalyoncu, 117 miligram alkollü içki tesiri altında yönetimindeki LL 366 plakalı araç ile güney istikametine doğru seyrettiği sırada ana yol durumunda bulunan Uğur Mumcu Caddesi’ne dikkatsizce giriş yapması sonucu, o esnada ana yol üzerinde batı istikametine doğru süratli ve dikkatsizce seyreden 39 yaşındaki Salahi Debreli yönetimindeki TNH 597 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu çarpıştıkları açıklandı.

Çarpmanın etkisi ile TNH 597 plakalı araç yolun solundan dışarıya çıkıp reklam tabelasına çarpıp, tekrardan kontrolsüzce yola girip yolun sağından dışarıya çıkarak kaldırım üzerinde dururken, LL 366 plakalı araç ise yolun kuzey kısmından dışarıya çıkıp bir markete ait park alanı içerisinde, park halinde bulunan MT 715 plakalı araca çarpıp durduğu bildirildi.

Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile LL 366 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 19 yaşındaki Fırat Buran ve 22 yaşındaki Melis Tat kaldırıldıkları Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde görmüş oldukları tedavilerinin ardından Cerrahi Servisi’nde müşahede altına alındıkları ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Paylaş