Başbakan Yardımcısı Ataoğlu, Maldivler’in
5’inci Cumhurbaşkanı Hassan ile görüştü

10
Başbakan Yardımcısı Ataoğlu
reklam alani

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu , Girne Amerikan Üniversitesi’nin davetlisi olarak ülkemizde bulunan Maldiv 5. Cumhurbaşkanı Dr. Mohamed Waheed Hassan ve beraberindeki heyet ile görüştü.

ATAOĞLU

Başbakan Yardımcısı Ataoğlu yaptığı konuşmada, Dr. Mohamed Waheed Hassan ve heyetini KKTC’de ağırlamaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, iki kardeş ülkenin insanlarının daha fazla iş birliği yapması gerektiğini belirtti.

Turizim ve eğitim alanında iki ülkenin var olan ilişkilerini güçlendirmek istediklerini anlatan Ataoğlu, Hassan’ı davetlerinden ötürü Girne Amerikan Üniversitesi’ne ve GAÜ kurucu rektörü Serhat Akpınar’a da ayrıca teşekkürlerini sundu.

Dr. Mohamed Waheed Hassan’ın turizm alanında çok ciddi yatırımları olduğunu öğrendiğini de dile getiren Ataoğlu, turizm alanında yapılabilecek projeleri ilerki günlerde konuşup, verimli işlere imza atmak istediklerini ifade etti.

Başbakan Yardımcısı Ataoğlu

HASSAN

Dr. Mohamed Waheed Hassan ise konuşmasında, KKTC’de bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu, Kıbrıs Türk halkının kendilerini çok sıcakkanlı bir şekilde karşıladığını belirtti.

Kendilerinin de bir ada ülkesi olduklarını anlatan Hassan, ada ülkelerinde yaşanan bir takım zorluklar olduğunu fakat ada insanının her zaman daha hoş görülü ve güler yüzlü olduğunu söyledi.

KKTC’nin turizm açısından çok büyük bir potansiye sahip olduğunu da belirten Hassan, bu güzellikleri herkesin gelip görmesi gerektiğini vurguladı.

Paylaş