Lokmacı Sınır Kapısı’nda uyuşturucu operasyonu: Koray Tümsoy ve Şahin Berrak tutuklandı

45
Koray Tümsoy ve Şahin Berrak
reklam alani

Güney Kıbrıs’tan 1 kilo 102 gram uyuşturucu ithal eden zanlı Koray Tümsoy, suçüstü yakalandı. Meseleyle ilgili bahse konu şahıs ve Şahin Berrak, soruşturma kapsamında 1 gün tutuklu kalacak.

“Kanunsuz uyuşturucu madde hintkeneviri ithal ve tasarrufu” suçlarından tutuklanan zanlılar Koray Tümsoy ve Şahin Berrak mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Fezile Kesat olguları aktardı.

Polis, zanlılar Koray Tümsoy ve Şahin Berrak’ın “kanunsuz uyuşturucu madde hintkeneviri ithal ve tasarrufu” suçlarını işlediğini belirtti.

Polis, 14 Haziran’da alınan bilgide zanlı Koray Tümsoy’un Lokmacı Sınır Kapısı’ndan yüklü miktarda uyuşturucu ithal edeceği bilgisinin alındığını anlattı.

Polis, sınır kapısı ve çevresinde pusu görevine başlandığını ve sınır kapısından kuzeye geçiş yapan zanlı Koray Tümsoy’un 1 kilo 102 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde ve bir adet öğütücü ile tutuklandığını belirtti.

Polis, uyuşturucu maddeleri zanlı Koray Tümsoy’un aranan bir şahıs için getirdiği ve Çağlayan Parkı’nda Şahin Berrak’a vereceğinin öğrenildiğini söyledi.

Polis, Koray Tümsoy ve Şahin Berrak’ın gönüllü ifade verdiğini anlattı. Polis, soruşturmanın yeni başladığını söyleyerek, zanlıların 1 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker, zanlıların 1 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Paylaş