Ziya Öztürkler: Doğum-ölüm belgelerinin online verilebilmesi için altyapı çalışmalarını tamamladık

7
Ziya Öztürkler
reklam alani

İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler, doğum-ölüm belgelerinin online verilebilmesi için altyapı çalışmalarını tamamladıklarını kaydetti.

İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler, KTV’de yayınlanan ve Haluk Yerli’nin hazırlayıp sunduğu ‘Sabah Sabah’ adlı programa konuk oldu.

İçişleri Bakanı Öztürkler, hayata geçirilen projeler ve Türkiye Cumhuriyeti ile kurulan ilişkiler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“DOĞUM-ÖLÜM BELGELERİNİN ONLİNE VERİLEBİLMESİ İÇİN ALTYAPI ÇALIŞMALARINI TAMAMLADIK”

Doğum-ölüm belgelerinin online verilebilmesi için altyapı çalışmalarımızı tamamladıklarını kaydeden Öztürkler, “Hayata geçirilmesi için E-devlet çalışmalarının tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.

Öztürkler, E-devlet ile ilgili de TUBİTAK’tan ciddi bir ekibin çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyerek, “Konuyla ilgili güncellemeler devam ediyor” ifadelerini kullandı.

“HÜKÜMETİMİZİN İCRAATLARI TÜRKİYE TARAFINDAN DESTEK GÖRÜYOR”

Hükümet olarak ana vatan Türkiye ile eşit bir şekilde ilerlediklerini belirten Öztürkler, “Hükümetimizin icraatları Türkiye tarafından destek görüyor” diye konuştu.

Öztürkler, “Türkiye ile doğru ilişkilerin bize katacaklarını biliyoruz. Bugüne kadar yaşadığımız her sıkıntıda ana vatan Türkiye’nin desteğini hissettik” açıklamasında bulundu.

Paylaş