Serhan Aktunç: Vatandaşları sadece seçim dönemlerinde ziyaret eden siyasetçilerden değilim

2
Serhan Aktunç
reklam alani

DP Milletvekili adayı Serhan Aktunç, Taşkınköy Spor Kulübü’nü ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında konuşan Aktunç, “Vatandaşları sadece seçim dönemlerinde hatırlayarak ziyaret eden siyasetçilerden değilim” dedi.

Demokrat Parti (DP) Milletvekili adayı Serhan Aktunç ve DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu ile birlikte, Lefkoşa’da Taşkınköy Spor Kulübünü ve Taşkınköy esnafını ziyaret etti.

Taşkınköy Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ersöz ve Taşkınköy Muhtarı Derviş Dizliklioğlu tarafından karşılanan Aktunç ve beraberindeki DP heyeti, burada bir süre görüştü.

AKTUNÇ

DP Milletvekili adayı Serhan Aktunç, Taşkınköy Spor Kulübü ziyaretinde vatandaşlarla seslendi. Aktunç, “Vatandaşları sadece seçim dönemlerinde hatırlayarak ziyaret eden siyasetçilerden değilim” diyerek, her zaman halkın içinde olduğuna dikkati çekti.

Bir milletvekilinin seçileceği 25 Haziran seçimlerine yönelik olarak, çok dar bir bütçe ile hazırlandıklarını dile getiren Aktunç, “Biz ülkemizin içinde bulunduğu bu ekonomik şartları dikkate alarak, daha mütevazi bir seçim bütçesi ile hazırlanıyoruz. Elimizden geldiğince ve vaktimiz yettiğince, vatandaşlarımıza bire bir temas ederek, onlara kendimizi anlatmaya gayret ediyoruz. Onun dışında dar bir bütçe ile sosyal medya ve basın aracılığı ile vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

Bir milletvekili ile ne değişir sorusunun vatandaşlar tarafından en çok sorulan sorulardan bir tanesi olduğuna işaret eden Aktunç, “Evet belki aritmetiği değiştirmeyecek ancak seçilecek olan bir milletvekili ile sesiniz daha gür duyulacak. Çünkü sizin yaşadığınız sorunlarla mücadele etmiş, sorunları bire bir bilen ve çözüm önerileri ile bu sorunların üstesinden gelebilecek inanç ve tecrübeye sahip birisiyim” diye konuştu”

ERSÖZ: AKTUNÇ, TEMİZ VE DÜRÜST BİRİSİDİR

Taşkınköy Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ersöz de yaptığı konuşmasında, Aktunç’u uzun zamandan beridir tanıdığını belirterek, temiz, dürüst bir kişidir. Meclis’te böylesi siyasetçilere ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Ersöz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, Aktunç’a seçimlerde başarılar diledi.

Taşkınköy Muhtarı Derviş Dizliklioğlu da Aktunç’a başarılar dileyerek, önceden olduğu gibi, vatandaşla iç içe olmaya, özellikle muhtarlarla her zaman diyalog halinde olması gerektiğini belirtti.

Taşkınköy ziyareti sonrasında, DP Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Ataoğlu ve DP’lilerle birlikte Taşkınköy esnafını ziyaret eden Aktunç, esnaf tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

Burada esnafla sohbet eden Aktunç, 25 Haziran sonrasında Meclis’te en gür sesiyle, esnafın yanında olacağını belirtti.

Paylaş