“Doğal Afetlere Yönelik Mali Yardım ve Hazırlık Yasası” yürürlüğe girdi, ruhsat harçlarına zam geldi

5
Akin Aki
reklam alani

“Deprem ve Diğer Doğal Afetlere Yönelik Mali Yardım ve Hazırlık Yasası”nın yürürlüğe girmesi sonrası, kayıt ve ruhsat harcına uygulanan matrahlara zam geldi. Konuya tepki gösteren motosiklet camiasının bilinen isimlerinden Akın Akı “Araç vergilerinde yeni zamlar… Yüksek olanı daha da yükseltmeye devam…” ifadelerini kullandı.

“Deprem ve Diğer Doğal Afetlere Yönelik Mali Yardım ve Hazırlık Yasası” Resmi Gazete’de yayımlanarak, yürürlüğe girdi.

Motosiklet camiasının bilinen isimlerinden Akın Akı, bu yasa kapsamında kayıt ve ruhsat harcına uygulanan matrahlara zam yapılmasını tepki gösterdi.

Türkiye’deki depremde zarar görenlere katkı sağlanması ve ülkede olası bir depreme hazırlık için kaynak yaratılması amacıyla hazırlanan Deprem ve Diğer Doğal Afetlere Yönelik Mali Yardım ve Hazırlık Yasası’nın Resmi Gazete’de yayımlanmasından sonra motosiklet camiasının bilinen isimlerinden Akın Akı, kayıt ve ruhsat harcına uygulanan matrahlara zam yapılmasını tepki gösterdi.

Akın Akı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, “Araç vergilerinde yeni zamlar… Yüksek olanı dahada yükseltmeye devam…” ifadelerini kullandı.

Paylaş