Tufan Erhürman: Bu zihniyetle bu ülkenin ileri gitmesi mümkün değil

5
tufan erhürman
reklam alani

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Tabipler Birliği’nin haberi olmadan Sağlıkta İş Birliği Anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandığını belirterek, “Bu zihniyetle bu ülkenin ileri gitmesi mümkün değil” dedi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, ilgili birlik, sendika ve örgütlere danışılmadan hayata geçirilen projelere kişisel sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

“KTTB’NİN SAĞLIKTA İŞ BİRLİĞİ ANLAŞMASI’NDAN RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANANA KADAR HABERİ YOKTU”

Erhürman, daha önceleri Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nin (KTMMOB) haberi bile olmadan İmar Yasası ve Birlik Yasası değişikliği için girişim yapıldığını hatırlatarak, şimdi de Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği’nin (KTTB) Sağlıkta İş Birliği Anlaşması’ndan Resmi Gazete’de yayımlanana kadar haberleri olmadığını ifade etti.

Tufan Erhürman’ın tam paylaşımı şu şekilde:

“Bu arada, imzalandığı iddia edilen ekonomik iş birliği protokolü hala kayıp! Bu ülkenin ekonomik örgütlerinin dahi öncesinde veya sonrasında metinden haberi yok!

Bilimin sesine kulak verin, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının önemini ve değerini fark edin desek de bu bir zihniyet meselesi!

‘BU ZİHNİYETLE ÜLKENİN İLERİ GİTMESİNİ BIRAKIN YERİNDE SAYMASI BİLE MÜMKÜN DEĞİL’

Ve bu zihniyetle bu ülkenin kurumsallaşması, ortak aklı bulması, bir adım ileri gitmeyi bırakın yerinde sayması dahi mümkün değil!

Bu zihniyet gidecek! Bu ülkeyi, kurumsal yapımıza, insan kaynaklarımıza ve bu ülkenin ortak aklına inananlar yönetecek! Başka yolu yok!”

Paylaş