Tartıştıkları kişiyi darp eden zanlılar mahkemeye çıkarıldı

8
polis
reklam alani

Lefkoşa’da Salı günü 35 yaşındaki bir şahsı darp eden zanlılar mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, zanlıların soruşturma kapsamında 5 gün tutuklu kalmasına karar verdi.

Lefkoşa’da meydana gelen “Ciddi darp ve vahim zarar” meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlılar Ilshat Rahadov ve Toyjan Dovletgeldiyev bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Doğukan Can olayla ilgili bulguları aktardı.

2 KİŞİ ARANIYOR!

Polis memuru Can, 18 Nisan 2023 tarihinde saat 21.30 raddelerinde Lefkoşa otobüs terminalı içerinde zanlılar Ilshat Rahadov ve Toyjan Dovletgeldiyev ve henüz tespit edilemeyen 2 kişinin, tartıştıkları 35 yaşındaki A.A.’yı darp ettiklerini ve zanlı Ilshat Rahadov müştekinin yüzüne elleriyle yumruk atmak suretiyle burun kemiğinin kırılıp vahim zarara uğramasına sebebiyet verdiğini mahkemeye aktardı.

5 GÜN TUTUKLU KALACAKLAR

Polis, zanlıların tespit edilerek tutuklandığını ve vermş oldukları ifadelerin teyit tekzip edilmesi gerektiği ayrıca incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu belirterek soruşturma maksatlı ve aranan şahıslarında olduğunu belirterek, zanlıların soruşturma kapsamında 5 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker, zanlıların soruşturma kapsamında 5 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Paylaş