Meclis saat 14.00’de toplanacak, gündemde Kamu İhale (Değişiklik) Yasa Tasarısı da var

8
KIB-TEK'in AKSA Enerji Üretim Anonim Şirketi'ne olan borçlarının devlet borcu olarak devralınmasına ilişkin yasa tasarısının komitede ivedilikle görüşülmesine ilişkin tezkeresi Meclis Genel Kurulu'nda oy çokluğuyla kabul edildi.
reklam alani

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu çalışmalarına bugün de devam edecek. Meclis’in bugünkü gündeminde Kamu İhale (Değişiklik) Yasa Tasarısı, Deprem ve Diğer Doğal Afetlere Yönelik Mali Yardım ve Hazırlık Yasası bulunuyor.

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu bugün saat 14.00’de toplanıyor.

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nun gündeminde, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafında bir daha görüşülmek üzere iade edilen Deprem ve Diğer Doğal Afetlere Yönelik Mali Yardım ve Hazırlık Yasası (Y.T.No:26/2/2023) ve Doğal Afet ve Depremle İlgili Mevzuatın Düzenlenmesine İlişkin Oluşturulan Geçici ve Özel (Ad-Hoc) Komitesinin Yasaya İlişkin Raporu bulunuyor.

Genel Kurulda ayrıca, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumunun AKSA Enerji Üretim Anonim Şirketine Olan Borçlarının Devlet Borcu Olarak Devralınmasına İlişkin Yasa Tasarısı (Y.T.No:98/2/2023) ve Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesinin Tasarıya İlişkin Raporu da görüşülecek.

Genel Kurul, Kamu İhale (Değişiklik) Yasa Tasarısı’nın (Y.T.No: 94/2/2023) üçüncü görüşmesini gerçekleştirerek yasa tasarısının bütününü de oylayacak.

Paylaş