TDP Genel Başkanı Atlı’nın santrale girme talebi polis tarafından engellendi!

6
TDP Genel Başkanı Atlı
reklam alani

TDP Genel Başkanı Mine Atlı, El-Sen’in eylemine destek amacı ile bulunduğu Teknecik Santrali’ne girmek istediğini ve zararın boyutunu öğrenerek kamuoyuna aktarmanın görevleri olduğunu dile getirdi. Atlı’nın girişimi polis tarafından engellenirken, KIB-TEK Genel Müdür Vekili Aydın’dan onay beklendiği öğrenildi.

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Mine Atlı, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası’nın (El-Sen) eylemine destek ziyareti esnasında son durumu öğrenmek ve ortaya çıkan hasarın boyutunu görebilmek için Teknecik Elektrik Santrali’ne girme talebinde bulundu.

Teknecik Santrali’ne girmek ve son durumu gözlemleyerek kamuoyuna aktarmak isteyen Atlı, “Zararın boyutunu öğrenmek ve kamuoyuna aktarmak görevimizdir” diyerek, Aksa personelinin verdiği zararı öğrenmek için geldiğini vurguladı. Atlı, “Hasarın doğduğu yer burasıdır” dedi.

İçeri girmesi polis tarafından engellenen Atlı, Kıb-Tek Genel Müdür Vekili Dalman Aydın’dan onay bekliyor.

“Kamuoyunu ilgilendiren noktada uğratılan zararla ilgili buraya geldim” şeklinde konuşan Atlı, oğlunun dedesinin burada teknisyen olduğunu da kaydetti.

Atlı, “Alın terimizle oluşan kendi kurumumuza giremiyorum” ifadelerini kullanarak, mücadeleyi yükseltmek gerektiğinin altını çizdi.

Paylaş