EL-SEN Başkanı Çağlayan Cesurer: Top hükümet tarafındadır

3
Çağlayan Cesurer
reklam alani

EL-SEN Başkanı Çağlayan Cesurer, Kamu İhale (Değişiklik) Yasa Tasarısı’na ilişkin 15 gündür gerçekleştirdikleri eyleme dikkat çekerek, ortak akıl ile sorunların çözülebileceğini söyledi ve “Top hükümet tarafındadır” dedi.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN) Başkanı Çağlayan Cesurer, BRT ekranlarında yayınlanan ‘17. Saat’ adlı programa telefon bağlantısı ile katıldı.

Kamu İhale (Değişiklik) Yasa Tasarısı’na ilişkin 15 gündür gerçekleştirdikleri eyleme işaret eden Cesurer, Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu ile olumlu ve uzun soluklu bir görüşme gerçekleştirdiklerini ancak hükümetteki sıkıntının devam ettiğini gördüklerini belirtti.

Cesurer, “Ekonomi ve Enerji Bakanı Amcaoğlu ile dün gerçekleştirdiğimiz uzun soluklu toplantıda iyi bir diyalog ortamı yakalandı. Tarafların örtüşen noktaları çoktu ancak toplantının ardından Bakanlar Kurulunda belli ki sıkıntılar yaşandı, yaşanıyor… Biz 15 gündür yoldayız, 15 gün daha kalırız” dedi.

“TOP HÜKÜMET TARAFINDADIR”

Ortak akıl ile sorunların çözülebileceğini aktaran Cesurer, “Top hükümet tarafındadır” açıklamasını yaptı.

Cesurer, Kamu İhale Yasası’nda yapılacak olan değişiklikler konusunda endişeleri olduğunu kaydederek, “Farklı söylemler var… Bu ülkenin geleceğinin daha parlak olması faturaların aşağı düşmesi, birebir gördüğümüz sorunlara kayıtsız kalmamızı ise kimse beklemesin” ifadelerini kullandı.

“TRAFOLARIN YANINDAN GEÇEN YA TUTUKLANIYOR YA DA İFADESİ ALINIYOR”

‘Sabotaj’ iddiasıyla KIB-TEK personellerinin tutuklanmasına da dikkat çeken Cesurer, trafoların yanından geçenlerin ya tutuklandığını ya da ifadesinin alındığı kaydetti.

Paylaş