Murat Şenkul: Girne Belediyesi’nden hizmet alan insanlardan personelimizle ilgili övgüler alıyoruz

9
Murat Şenkul
reklam alani

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Girne Belediyesi’nden hizmet alan vatandaşların, son haftalarda Girne Belediyesi personeli ile ilgili övgüler aldıklarını sosyal medya hesabından açıkladı.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Girne Belediyesi’nin bölgede verdiği hizmetlerden dolayı vatandaşlardan olumlu dönüşler aldıklarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı.

“Son 1-2 haftadır Girne Belediyesi’nden hizmet alan insanlardan personelimizle ilgili bizi çok mutlu eden övgüler almaktayız.” diyen Murat Şenkul, çalışanların vatandaşlarının sorunlarını çözmek için uğraştığını kaydetti.

Bu davranış içindeki Belediye çalışanlarına teşekkür eden Murat Şenkul, “Vatandaşımıza hak ettikleri hizmeti eksiksiz sunacaklarına eminim.” dedi.

Şenkul’un paylaşımının devamı şöyle:

“Öte yandan münferit de olsa çok az sayıda çalışanımızın ülkenin genel durumuna benzer şekilde vatandaşa hizmet vermek için o makamları olduğunu unutarak yanlış davranışlar sergilediği de bilgimize gelmektedir.

Tam da bu noktada vatandaşımız bilsin ki:

Girne Belediyesi Başkanı’ndan, çaycısına vatandaşına hizmet için oradadır bunun aksine davranmakta ısrar edenlerin bunu sürdürmesi mümkün olmayacaktır.

Öte yandan Girne Belediyesi çalışanları da bilsin ki:

Onlar bu şekilde iyi ve özverili çalıştıkça Belediyemizin itibarı artacak, belediyenin itibarı ve kabulü artıkça da bunun belediye emekçilerine hem maddi hem de manevi büyük dönüşleri olacaktır.

Biz Birlikte GİRNEYİZ.”

Paylaş