Londra’daki temaslarını tamamlayan İşadamı ve MÜSİAD Kıbrıs Kurucu Başkanı Okyay Sadıkoğlu adaya döndü.

87
MÜSİAD Kıbrıs Kurucu Başkanı Okyay Sadıkoğlu
reklam alani

İngiltere’nin başkenti Londra’da, Lobin International Kalite Ödül Töreni’ne katılan MÜSİAD Kıbrıs Kurucu Başkanı ve Kuzey Kıbrıs Tanıtma Platformu(İş Dünyası Turizm ve Kültür Elçileri Gurubu)Başkanı Okyay Sadıkoğlu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ticari ve turizm potansiyeli hakkında bilgi verdi ve toplantıya başka bir programdan ötürü katılamayan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın mesajını okudu.


Toplantıya İngiltere ve Türkiye’den Belediye Başkanları,siyaset ve iş dünyasının mümtaz temsilcileri,İngiltere’deki Kıbrıs Türk ve Türk kuruluşları ve Dernekleri ile kalabalık bir basın mensubu katıldı.


Sadıkoğlu “Kıbrıs Türk halkının üzerindeki ambargoların ağırlığına rağmen ticari ve turizm potansiyelinin doğru kullanılması halkımıza nefes aldırmaktadır”dedi.


Toplantı sonrasında Okyay Sadıkoğlu’na Lobin İnternational,Global Business Management ve MÜSİAD U.K tarafından plaketler takdim edilerek,bir sonraki zirvenin Kıbrıs’ta yapılması için prensip kararı alındı.
Toplantı akşamında Okyay Sadıkoğlu onuruna,Londra’daki siyaset ve iş dünyasından önemli konukların da olduğu akşam yemeği verildi.

Paylaş