Öz çocuğuna 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan zanlı, cezaevine gönderildi

3
cinsel
reklam alani

Öz çocuğunu 3 yıl boyunca istismar ettiği iddiasıyla tutuklanan zanlı H.A. tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı ve 3 ayı aşmamak üzere cezaevine gönderilmesine karar verildi.

“Çocuğun cinsel istismarı” ve “Çocuğa cinsel saldırı” suçlaması ile tutuklanan zanlı H.A. bugün tutuklanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis çavuşu Mustafa Özmüezzin, meseleyle ilgili olguları aktardı.

Polis, 2020 yılı ile 15 Şubat 2023 tarihleri arasında zanlı H.A.’nın “Çocuğun cinsel istismarı” ve “Çocuğa cinsel saldırı” suçunu işlediğini ifade etti.

“ÇOCUK, BABASININ 7 YAŞINDAN BERİ KENDİSİNİ İSTİSMAR ETTİĞİNİ SÖYLEDİ”

Polis, 16 Şubat 2023 tarihinde psikoloğun Adli Şube’ye gelerek, danışanı olan 10 yaşındaki erkek çocuğunun okula gitmek istemediği gerekçesiyle terapiye başladığını ve öz babasının kendisine 7 yaşından beri cinsel istismarda bulunduğu yönünde bilgi verdiğini anlattı.

“BABA VE ÇOCUK, BARIŞ, RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİ’NDE DOKTOR KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ”

Polis, müşteki ile annesinin adli şubeye celp edilip, uzman eşliğinde ifade alındığını belirtti. Polis, zanlı ile müştekinin Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde doktor kontrolünden geçirildiğini ve raporların beklendiğini söyledi. Polis, zanlının etki edebileceği tahkikatın tamamlandığını belirterek, yasal statüsü olmayan zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker, zanlının 3 ayı aşmamak üzere cezaevinde hükümsüz tutuklu kalmasına emir verdi.

Paylaş