Abdurrahman Can Dayar, Adıyaman’daki depremde yaşamını yitirdi

18
Abdurrahman Can Dayar
reklam alani

Cihangir Gençlik Spor Kulübü, ilk 8 haftada kadrosunda yer alan Abdurrahman Can Dayar’ın depremde yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Süper Lig ekiplerinden Cihangir Gençlik Spor Kulübü, sezon başında kadrosuna kattığı Abdurrahman Can Dayar’ın Türkiye’deki depremde yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada sezon başında yerli statü ile kadroya dahil edilen, ilk 8 haftada bazı maçlarda oyuna sonradan girerek görev alan Dayar’ın hayatına Türkiye’de devam etme kararı alarak takımdan ayrıldığı belirtildi.

Kulüp, oyuncu ile ilgili olarak Çarşamba günü yaptığı açıklamada ise kendisinden haber alınamadığını, Adıyaman’da Merkez Turgut Reis Mahallesi 162. sokakta 5 katlı binanın 2. katında annesi ve iki kız kardeşi ile birlikte ikamet eden Dayar’dan depremin olduğu andan itibaren haber alınamadığı duyurulmuştu.

Cihangir, bugün yaptığı açıklama ile Dayar’ın depremde yaşamını yitirdiğini duyurdu. Konu ile ilgili olarak yayımlanan baş sağlığı mesajında şu ifadeler kullanıldı:

“Sezon başında takımımıza katılan, daha sonra ailesinin yanında Türkiye’de hayatına devam etme kararı alan futbolcumuz Abdurrahman Can Dayar’ı yaşanan depremde kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır diliyoruz. Dualarımız seninle, sizlerle…”

Sezon başında takımımıza katılan, daha sonra ailesinin yanında Türkiye’de hayatına devam etme kararı alan futbolcumuz…

Posted by Cihangir Gençlik Spor Kulübü on Wednesday, February 8, 2023
Paylaş