Sıla Usar İncirli: Bazı projelerimizin Mehmet Harmancı tarafından benimsendiğini görüyoruz

3
Sıla Usar İncirli: Kaynak bulma konusunda utangaç olmayacağım
reklam alani

CTP Milletvekili ve yerel seçimlerde CTP’nin LTB Başkan adayı olan Sıla Usar İncirli, “Bazı projelerimizin LTB Başkanı Mehmet Harmancı tarafından benimsendiğini görüyoruz. Bu bana mutluluk veriyor” dedi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Sıla Usar İncirli, Ada TV’de yayınlanan ‘Gündem Özel’ adlı programa konuk oldu.

25 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşen Yerel Kuruluş Organları Genel Seçimi’nde CTP’nin Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı olan Sıla Usar İncirli, “Sonuçlarından bağımsız olarak sorunların konuşulması ve çözüm önerilerinin ortaya konulması açısından seçim dönemleri önemlidir” dedi.

İncirli, Lefkoşa şehrinin sağlık krizine ve ekonomik krize karşı dayanıklı olmadığını belirterek, “Kampanya döneminde şehrin daha dayanıklı olabilmesi için projelerimizden bahsettik” ifadelerini kullandı.

Kampanya döneminde vadettiği bazı projelerin LTB Başkanlığı’na yeniden seçilen Mehmet Harmancı tarafından benimsendiğini kaydeden İncirli, “Bu bana mutluluk veriyor” diye konuştu.

İncirli, seçim döneminde Lefkoşa halkının ekonomik açıdan daha dayanıklı olabilmesi için yeni sınır kapılarının açıklaması gerektiğinden bahsettiklerini hatırlatarak, “Bu konuyu LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar gündeme getirmeye başladı” açıklamasında bulundu.

Her seçimin kendi dinamiklerine göre değerlendirildiğini söyleyen İncirli, “Partimiz yetkili organlarında bu konuyu değerlendiriyor” dedi.

İncirli, ülkede her türlü sorunun üstesinden gelebilecek insan kaynağının mevcut olduğuna dikkat çekerek, “Önemli olan birliktelik ortamının sağlanabilmesidir” diye konuştu.

LTB’den yeşil alan konusunu ciddiye almasını beklediklerini dile getiren İncirli, “Eğer dikkate alınmasa çok sıkıntılı günler bizi bekliyor” ifadelerini kullandı.

İncirli, şu anda ülkemiz birçok açıdan zayıf olduğuna değinerek, “Pandemi bize sağlık, ekonomi ve sosyal açıdan ne kadar dayanıksız olduğumuzu gösterdi” açıklamasında bulundu.

Genç işsizliği önleyecek politikaların hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yapan İncirli, “Ülkenin geleceğini şekillendiren adımlar atılmalıdır” dedi.

Paylaş