Tahsin Ertuğruloğlu, Fenerbahçe Basketbol Müzesi’ni ziyaret etti

6
Tahsin Ertuğruloğlu
reklam alani

KKTC’nin ilk Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Fenerbahçe Basketbol Müzesi’ni ziyaret etti.

Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ve KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği üyeleri, Fenerbahçe Beko’nun Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 14. haftasında Darüşşafaka’yı konuk ettiği mücadele sonrasında Fenerbahçe Basketbol Müzesi’ni ziyaret etti.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamaya göre, Tahsin Ertuğruloğlu’na bu özel ziyarette KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Başkanı Duygu Komsuoğlu ve dernek üyeleri ile Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Vekili ve eski oyuncumuz Ömer Onan’ın yanı sıra Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu da eşlik etti.

KKTC’nin ilk Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ziyaretin ardından Fenerbahçe Basketbol tarihinin ve sarı mirasımızın en özel parçalarına ev sahipliği yapan ve Türkiye’nin ilk basketbol müzesi olma özelliği taşıyan Fenerbahçe Basketbol Müzesi anı defterini imzaladı.

Organizasyonun sonunda misafirler, bu özel alanda hatıra fotoğrafı çektirerek ziyareti noktaladı.

Paylaş