Süleyman Uluçay halka seslendi: Kutlama çiçeği yerine, hayvan barınağına mama bağışında bulunun

8
Süleyman Uluçay halka seslendi: Kutlama çiçeği yerine, hayvan barınağına mama bağışında bulunun
reklam alani

Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, birçok tebrik ve kutlama mesajını aldığını söyleyen Uluçay, “Tüm halkımızdan ricam kutlama maksatlı çiçek gönderimi yerine lütfen Gazimağusa Belediye Barınağı’na mama bağışında bulunalım” dedi.

Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, Gazimağusa Belediye Başkanlığı’na kendisini seçen herkese teşekkür ederek, kişisel sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Süleyman Uluçay yakın zamanda mazbatlarını devralıp, görev devir teslimi yapacaklarını belirterek, hem kendileri hem de tüm şehir için güzel bir başlangıç olacağına inandığını kaydetti.

“ŞEHRİMİZİ ÇİÇEK GİBİ YAPMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Uluçay’ın paylaşımı şöyle:

“Gerek telefonla gerek yüz yüze birçok tebrik ve kutlama alıyoruz, benim tüm halkımızdan ricam kutlama maksatlı çiçek gönderimi yerine Gazimağusa Belediye Barınağı’na mama bağışında bulunalım. İnanın ki oraya gelecek mamalara sevimli dostlarımızın çok ihtiyacı var. Biz zaten bugün itibari ile şehrimizin kendisini çiçek gibi yapmak için çok çalışacağız…”

Uluçay, mama bağışında bulunmak isteyen kişilerin, +90 (548) 816 60 36 numaralı telefondan barınaktan sorumlu arkadaşlara ulaşıp bağışlarını iletebileceklerine değinerek, gösterilen destek ve duyarlılığa teşekkür etti.

Paylaş