Lefkoşa’nın göbeğinde adam kaçırıp, darp ettiler

9
Polis
reklam alani

‘Zorla İnsan Kaçırma’, ‘Ciddi Darp’ ve ‘Tecavüzkar Alet Taşıma’ suçlarından tutuklanan zanlılar Nurullah Batıray, Mehmet Sert ile Mehmet Ali Keskin mahkeme huzuruna çıkarıldı. Zanlılar, soruşturma kapsamında 1 gün tutuklu kalacak.

Zorla İnsan Kaçırma’, ‘Ciddi Darp’ ve ‘Tecavüzkar Alet Taşıma’ suçlarından tutuklanan zanlılar Nurullah Batıray, Mehmet Sert ile Mehmet Ali Keskin mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Şefik Karabardak, huzurda bulunan Nurullah Batıray, Mehmet Sert ve Mehmet Ali Keskin’in ‘Zorla İnsan Kaçırma’, ‘Ciddi Darp’ ve ‘Tecavüzkar Alet Taşıma’ suçlarından methaldar olduğunu belirtti.

Polis, zanlıların, 21 Aralık 2022 tarihinde saat 10.30 sıralarında Lefkoşa Çağlayan Parkı içerisinde meydana gelen olayın detaylarına ilişkin açıklama yaptı.

Akrabalı ile dalga geçtiği gerekçesiyle Lefkoşa’da sakin Mehmet Haraç’ı Çağlayan Parkı’na götürüp, burada vücudunun muhtelif yerlerine yumruk vurup, yere düşürüp kafasını yere vurduktan sonra konu BMW marka aracın içerisinden çıkardıkları tahta sopayı göstererek tecavüzkar alet taşıma suçunu işlediklerini anlattı.

Karabardak, tahkikatın henüz yeni başladığını, alınacak olan ifadeler incelenecek olan kamera görüntüleri olduğundan bu aşamada tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 1 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 1 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Paylaş