“İyilikte Yarışalım” Proje Yarışması gençler ile buluşuyor

11
Evkaf
reklam alani

Evkaf ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde “İyilikte Yarışalım” temalı Sosyal Sorumluluk Proje yarışması düzenleniyor.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi (Evkaf) ve KKTC Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde “İyilikte Yarışalım” temalı Sosyal Sorumluluk Proje yarışması düzenlenecek.

Projenin amacı, toplumumuzda eskiden beri var olan iyilik ve hayırseverlik anlayışını genç nesiller aracılığıyla ileriye götürerek sorumluluk sahibi genç kuşaklar yetiştirmek ve gençlerin sürdürdükleri akademik başarılarıyla toplumsal hizmet alanında özverileri ile ön plana çıkan gençler yetiştirerek iyilik yapmaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışmaya, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki Genel Orta Öğretim Dairesi’ne bağlı ortaokul, lise ve özel okullar katılabilecek. Yarışma dosya teslim süresi 31 Mart 2023 tarihine kadar Milli Eğitim Bakanlığı Genel Orta Öğretim Dairesi Müdürlüğü’ne teslim edileceği aktarıldı.

Ödüller ile ilgili yapılan açıklamada, birinci gelen okula 50 bin TL ve ekip üyelerine Türkiye’de düzenlenecek olan Gençlik Kampı’na katılmak hakkı verileceği, ikinci gelen okula 30 bin TL, üçüncü gelen okula ise 20 bin TL verilecek.

Projenin ödülleri Evkaf’ın kuruluş tarihi olan 15 Nisan 1571 ve Evkaf İdaresi’nin İngilizlerin elinden alındığı tarih olan 15 Nisan 1956 yılı dolayısıyla 15 Nisan 2023 tarihinde düzenlenecek olan törende verilecek.

Paylaş