Sağlık Bakanlığı: Kamu-Sen’in iddia ettiği gibi konuya duyarsız kalınmamıştır

3
Sağlık Bakanlığı
reklam alani

Sağlık Bakanlığı, Kamu-Sen’in hemşire nakilleri konusunda yaptığı açıklamaya işaret etti, bakanlığın konuya duyarsız kalmadığını aktardı.

Sağlık Bakanlığı tarafından Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası’nın (Kamu-Sen) hemşire nakilleri konusunda yaptığı açıklamaya işaret edildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Sağlık Bakanlığı 26 Eylül 2022 tarihinde Kamu Sağlık Çalışanlarının Nakil İşlemleri İlgili Usul ve Esaslar Tüzüğü’nün 6’ncı maddesi uyarınca yapılan nakil toplantısı bize verilen sorumluluk ve yetkiyle toplanmıştır” denildi.

Açıklamada, “Öncesinde belirlenmiş olan ihtiyaçlar çerçevesinde tüzükler ve kriterlere uygun olarak ilgili sendikaların da katılımıyla oy birliğiyle sağlık personelinin nakilleri onaylanmış, ardından alınan kararlar Kamu Hizmeti Komisyonu’na iletilmiştir” ifadelerine yer verildi, şöyle devam edildi:

“Sendikanın basın yoluyla açıklama yaparak iddia ettiği gibi konuyla ilgili duyarsız kalınmamış, Sağlık Bakanlığı olarak görev ve sorumluluklarımız zamanında gerçekleştirilmiştir.”

Paylaş