Nidai Güngördü: Projelerimizi Girne halkıyla paylaşacağız

18
Nidai Güngördü
reklam alani

Girne Belediye Başkanı ve başkan adayı Nidai Güngördü, kendisine olanın güvenin çok fazla olduğunu belirterek, “Projelerimizi basın toplantısıyla paylaşacağız” dedi. Semih Sancar Caddesi ile ilgili de konuşan Güngördü, “Batıdan doğuya doğru iki gidiş, doğudan batıya doğru ise tek gidiş olacak” dedi.

Girne Belediye Başkanı ve başkan adayı Nidai Güngördü, Kıbrıs Postası’nda yayınlanan ‘Tek Manşet’ isimli programa telefonla bağlandı.

“BATIDAN DOĞUYA İKİ GİDİŞ, BATIDAN DOĞUYA TEK GELİŞ”

Güngördü, Girne’nin doğusunda ciddi yüklenme olduğunu, turistik yerler hariç 11 eğitim merkezinin de o bölgede bulunduğunu kaydetti.

Semih Sancar Caddesi’ndeki düzenlemeyle ilgili konuşan Güngördü, Girne doğu çevre yolunun hiçbir hükümet tarafından gündeme alınmadığını belirtti. Güngördü, “Batıdan doğuya doğru iki gidiş, doğudan batıya doğru ise tek gidiş olacak” dedi. Güngördü, yol genişliğini nedeniyle iki gidiş, iki gelişi sağlayamadıklarını söyledi.

“ÖMRÜMÜ BU ŞEHRE VERDİM”

Ömrünü Girne’ye verdiğini ifade eden Güngördü, “Bu şehirdeki tecrübemi, şehirdeki insanların huzuru ve refahına verebileceğime inanıyorum. Girne nüfusunun gerçek anlamda açıklanmasını istiyorum. Doğu çevre yolunu da hükümet başlatmalı, bunu zorlamak istiyoruz. Türkiye tarafından ihale edilen arıtma tesisinine somut adımlar atılarak, Girne-Çatalköy Arıtma Tesisi’nin faaliyete geçmesi için çalışacağız” dedi.

“İNSANLARIN GÜVENİ ÇOK FAZLA”

Kamuoyu araştırmalarında insanların kendine duyduğu güvenin çok fazla olduğuna vurgu yapan Güngördü, “Yaklaşık yüzde 40 civarında insan, bize güvendiğini ve göreve devam etmemizi söyledi” ifadesini kullandı.

Güngördü, önümüzdeki günlerde basın toplantısı yapacağını ve projelerini paylaşacağını sözlerine ekledi.

Paylaş