Kırsal kesim arsalarının altyapı çalışmaları devam ediyor

14
Ziya Öztürkler
reklam alani

Kırsal kesim arsalarının altyapı çalışmaları devam ediyor. İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler, “Serdarlı, Sütlüce ve Pınarbaşı’ndaki hak sahipliği olan insanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler, “Her hafta bir köyümüze hizmet götüreceğiz” sözüyle kırsal kesim arazilerinin altyapı çalışmalarının hızlandığını söyledi. Öztürkler, “Serdarlı, Sütlüce ve Pınarbaşı’ndaki hak sahipliği olan insanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İçişleri Bakanı Öztürkler, açıklamasının tamamında şu ifadeleri kullandı:

“Kırsal Kesim Arsaları altyapı çalışmaları kapsamında daha önce Mevlevi ve Aşağı Bostancı’da söylediğimiz gibi “Her Hafta Bir Köyümüze Hizmet Götüreceğiz” sözümüzün üstüne çalışmalarını hızlandıran ekiplerimiz aynı anda birçok köyümüzde yürüttüğümüz altyapı çalışmaları tamamlamaktadırlar.

Bugün, geldiğimiz noktada Serdarlı, Sütlüce’deki asfalt yol projelerimizin tamamlandığını, Pınarbaşı (Kırnı) stabilize yol çalışmalarının da büyük oranda tamamlandığını belirtmek istiyorum. İnsanımıza, gençlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Serdarlı, Sütlüce ve Pınarbaşı’ndaki hak sahipliği olan insanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Paylaş