Ziya Öztürkler: Cumhuriyet Bayramı’mızın 99. yaşını en içten dileklerimle kutluyorum

7
Ziya Öztürkler
reklam alani

İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler, Türkiye Cumhuriyeti’nin 99’uncu kuruluş yıl dönümü ve Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Cumhuriyet Bayramı’mızın 99. yaşını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler, Türkiye Cumhuriyeti’nin 99’uncu kuruluş yıl dönümü ve Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Öztürkler, Kıbrıs Türkü’nün Ana vatan Türkiye Cumhuriyeti’ne olan sevgisi ve bağlılığı derin köklere, kültürel ve manevi değerlere dayandığını belirterek, “Kıbrıs Türk halkı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği istikamette, açtığı yolda kendi bağımsızlığına yürümeyi, bu uğurda mücadeleyi şiar edinmiştir.

Bugün, Ana vatan Türkiye Cumhuriyeti’nin yaş günü olarak kabul ettiğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı ilk günkü coşkuyla kutlarken, Cumhuriyetin mimarı, bir dünya lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramı’mızın 99. yaşını en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Paylaş