Değirmenlik Belediye Başkanı Karavezirler, basınla buluştu; yapılanları anlattı

5
Değirmenlik Belediye Başkanı Karavezirler, basınla buluştu; yapılanları anlattı
reklam alani

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, suya 4 milyon 250 bin TL’lik yatırım yaptıklarını, su konusunda yüzde 96 başarılı çıktıklarını kaydetti. Çiftçi ve hayvancıya da verdikleri sözleri tuttuklarını ifade eden Karavezirler, 6 milyon TL yatırım yaptıklarını söyledi. Ne devlete ne de personele borçlarının bulunmadığının altını çizen Karavezirler, “Aynı inanç ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Değirmenlik Belediye Başkanı Karavezirler, basınla buluştu; yapılanları anlattı. Ne devlete ne de personele borçlarının bulunmadığının altını çizen Karavezirler, “Aynı inanç ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

SUYA 4 MİLYON 250 BİN TL’LİK YATIRIM YAPILDI

Suya 4 milyon 250 bin TL’lik yatırım yaptıklarının altını çizen Karavezirler, su konusunda yüzde 96 başarılı çıktıklarını kaydetti. Karavezirler, Çiftçi ve hayvancıya da verdikleri sözleri tuttuklarını, mandıra ve ova yollarını yaptıklarını toplamda 6 milyon TL yatırım yaptıklarını söyledi.

EĞİTİME 1 MİLYON 941 BİN 431 TL

Belediye sınırları içerisindeki okullara 1 milyon 941 bin 431 TL harcadıklarını anlatan Karavezirler, “Bölge okullarına tadilat ve yeni derslik yapımı için 1 miyon 360 bin 624 TL, özel eğitime ihtiyaçlı çocuklara yardım ve hediyeler için de 580 bin 807 TL kaynak aktarıldığını ifade etti.

ULAŞIM VE TRAFİĞE 942 BİN 75 TL…

Ulaşım ve trafikle ilgili ise 942 bin 75 TL’lik kaynak aktarımı yaptıklarını dile getiren Karavezirler, yol çizimleri, trafik levhası takılması ve kasis yapılmasına 567 bin 332 TL, yeni otobüs durağı yapımına ise 51 bin 231 TL’lik yatırım yapıldığını söyledi.

Araç filosunu genişlettikerini belirten Karavezirler, haftada 2 kez evsel atıkların toplandığını söyledi. Karaveziler, haftanın farklı günlerinde ise evsel atıklar dışındaki atıkların toplanıldığını dile getirdi.

Paylaş