İskele Long Beach’teki Kıbrıs’ın en görkemli yaşam alanı Grand Sapphire projesinin ikinci etap satışlarına başlandı

96
İskele Long Beach’teki Kıbrıs’ın en görkemli yaşam alanı Grand Sapphire projesinin ikinci etap satışlarına başlandı
reklam alani

Akdeniz’in en güzel plajlarından Long Beach’e 600 metre mesafede konumlanan, bin 600 rezidans ile birlikte 5 yıldızlı bir otele de ev sahipliği yapacak ve Kıbrıs’ın en büyük havuzuna sahip olacak Grand Sapphire Resort & Residences projesi dünyanın dört bir yanından yoğun ilgi görüyor.

Kıbrıs’ın en görkemli yaşam alanı olarak dikkat çeken ve NorthernLAND Grup tarafından ilk etap satışları tamamlanan Grand Sapphire projesi yeni bir rekora imza attı.

REKOR SATIŞ: 682 DAİRE SATIŞA ÇIKTI, 340 DAİRE SATILDI

İskele Long Beach’te yükselen Grand Sapphire projesinin ikinci etap satışları başladı. 8 saatte toplam 340 dairenin satışı tamamlandı.

Toplam 6 blok ve 682 daireden oluşan yeni etap Haziran 2026’da tamamlanarak teslim edilecek.

Ülkemizde ayrıcalıklı ve kaliteli yaşam alanlarının mimarı NortherndLAND, Kıbrıs’ın en büyük projesiyle yine büyük oynuyor. Kıbrıs’ın en büyük havuzuna da sahip olacak proje 9 rezidans ve 5 yıldızlı otele ev sahipliği yapacak.

Sonsuzluk havuzu, Aqua Park, restoran ve kafeler, çocuk kulübü, organik bahçeler, açık ve kapalı sinema salonları, casino, alış-veriş alanları, Spa ve Fitness salonları ile dikkat çeken proje dünyanın dört bir yanından yoğun bir ilgi görüyor.

“NorthernLAND‘tan Akdeniz’in incisi Kuzey Kıbrıs’ta 7 yıldızlı bir yaşam” konsepti ile devam eden projenin ilk etabına gösterilen uluslararası ilginin ardından, yeni etap için de satışlar hız kesmeden devam ediyor.

40 FARKLI ÜLKEDE PAZARLANDI

Kıbrıs’ın en büyük ve en özel yaşam projesi Grand Sapphire Resort and Residences’ın ilk etabında 27, 29 ve 31 kattan oluşan 3 yüksek bina, 5’er kattan oluşan 7 kısa bina ve 5 yıldızlı otel yer alıyor. Farklı yaşam tarzlarına uygun zengin yaşam alanları sunan projede stüdyo, 1, 2, 3 ve 4 odalı daireler ve 3, 4 odalı dubleksler bulunuyor.

Çevre dostu bir anlayışla planlanan projede, bugüne kadar bir inşaat alanında kullanılan en geniş yeşil alanlar ayrıldı. Toplam 40 ülkeye pazarlaması yapılan Grand Sapphire projesinin yeni etabı çocuk oyun alanları, çocuk havuzu, 3 bin metrekarelik büyük havuz ile destekleniyor.

Kültürel projelerin de içerisinde yer aldığı ikinci etap içerisinde ayrıca spor alanlarına önem veriliyor.

“Dünyayı Kıbrıs’a taşıyacak proje, çok kültürlü bir yaşam ve konfor, kaliteli ve keyifli bir gelecek, yenilikçi ve estetik bir mimari vaat ediyor” diyen NorthernLAND yönetimi, her yeni projede kendilerini aştıklarını, Kıbrıs’a değer katmakla gururlandıklarını ifade ediyor.

Paylaş