Ceyhun Birinci: Hükümet bir an önce sağlık alanında ciddi adımlar atmalı

7
Dr. Ceyhun Birinci
reklam alani

CTP Milletvekili Ceyhun Birinci, CTP olarak sağlık alanında getirilecek yasalara destek vereceklerini, hükümetten bir an önce ciddi sorunlar yaşanan sağlık alanında adımlar atmasını beklediklerini söyledi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Ceyhun Birinci, Meclis Genel Kurulu’nda “Sağlıkta Ciddi Altyapı Sorunları ve Külliye” konulu güncel konuşma yaptı.

CTP’li vekil Birinci, ülkede sağlık alanında ciddi sorunlar yaşandığını, ancak sağlıktaki altyapının geliştirilmesi yerine “külliye” yapımına önem verildiğini kaydetti ve eleştirilerde bulundu.

Birinci, sağlıkta ve hastanelerde yaşanan altyapı, personel, doktor, hemşire sıkıntılarına işaret ederek, sağlıkta planlamanın nüfusa göre yapılmasının önemine vurgu yaptı.

Ülkenin sağlıkta, denizlerinde, havasında halk sağlığını olumsuz etkileyen gelişmeler yaşandığını ifade eden Birinci, CTP olarak sağlık alanında getirilecek yasalara destek vereceklerini, hükümetten bir an önce ciddi sorunlar yaşanan sağlık alanında adımlar atmasını beklediklerini söyledi.

Paylaş