Ülke genelinde asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi

10
Asayiş ve trafik denetimleri sonucu 19 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı, 1 kişi tutuklandı
reklam alani

Ülke genelinde gerçekleştirilen trafik ve asayiş denetimleri kapsamında toplam 565 kişi hakkında yasal işleme gidilirken 3 sürücü de çeşitli suçlardan dolayı tutuklandı.

Polis ekipleri, Lefkoşa’da 07-08.10.2022 tarihleri 20.00-01.00 saatleri arasında, Lefkoşa Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasında, asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirilmiştir.

Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, Lefkoşa’da gerçekleştirilen denetimler sonucu kahvehaneler, gece kulüpleri ile halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edilmiş ancak, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir.

18 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 18 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidilmiştir.

311 ARAÇ SÜRÜCÜSÜ HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILDI, 27 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 800 araç sürücüsü kontrol edilmiş ve 6’sı alkollü içki tesiri altında araç kullanma olmak üzere, çeşitli suçlardan dolayı toplam 311 araç sürücüsü rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldığı belirtilirken, çeşitli suçlardan dolayı 27 araç trafikten men edilmiş ve 1 sürücü ise tutuklandığı açıklandı.

GAZİMAĞUSA’DA 232 ARAÇ SÜRÜCÜSÜ HAKKINDA YASAL İŞLEM

Gazimağusa, Girne, Güzelyurt ve İskele İlçelerinde, polis tarafından gerçekleştirilen trafik denetimleri kapsamında; toplam 965 araç sürücüsü kontrol edilmiş ve 17’si alkollü içki tesiri altında araç kullanma olmak üzere, çeşitli suçlardan dolayı toplam 232 araç sürücüsü rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldığı bildirilirken, çeşitli suçlardan dolayı 12 araç trafikten men edilmiş ve 2 sürücü ise tutuklandı.

GİRNE’DE 4 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEME GİLDİLDİ

Girne’de kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 4 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidilmiştir.

Paylaş