Suphi Coşkun: Güneşin altında çalışanın hiç bir sözü geçerli olmadı, klima altında oturanların sözü geçti

14
Suphi Coşkun
reklam alani

Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun, minibüsleri verilmediği için Geçitkale’de yaklaşık elli kişi ile yürüdüklerini belirtti. Coşkun, “Bu memlekette güneşin altında çalışanın hiç bir sözü geçerli olmadı, klima altında oturanların sözü geçti” dedi.

Belediyelerde örgütlü sendikaların meclis önündeki grevi devam ederken, Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun’un, minibüslerine el konulan belediye çalışanlarını almak için Dipkarpaz’a döndüğü bildirilmişti.

Coşkun, “Polisin bize ihtiyacı olduğunda minibüs talep ettiklerinde biz vermiştik çünkü bu bizim görevimizdir, mahkeme yıkım yeri kararı verdiğinde de benim belediyelerimin makinalarını kullanıyorlar” diye konuşarak, bugün neden minibüsleri ile ilgili sorun çıkarıldığını sordu.

Coşkun, buradaki amacın ‘sizin belediyenizi alacağız ama siz ağlayıp sızlamayın’ şeklinde olduğuna dikkat çekerek, belediye çalışanlarının karakola gelme sebebini ve minibüslerin verilmeme sebebini polislere sorduğunu ama cevaplarından tatmin olmadığını söyledi.

Minibüsleri verilmediği için Geçitkale’de yaklaşık elli kişi ile yürüdüklerini belirten Coşkun, polislerin minibüsünde bir hata olmadan tuttuğunu ve Lefkoşa’dan geri dönüş için minibüs kiralamak zorunda kaldığını aktardı.

Coşkun, “Ben yaptım yaparım anlayışında oldukları için kaosa sürüklüyorlar milleti biz bu belediyenin kapanmaması için mücadele verdik, bu memlekette güneşin altında çalışanın hiç bir sözü geçerli olmadı klima altında oturanların sözü geçti” dedi.

Kendisinin doktora gittiğine değinen Coşkun, sabahki yürüyüş sebebi ile tansiyonunun çıktığını söyledi.

Coşkun, Kıbrıs Türk toplumunun yılmamasını ve hakkını alması gerektiğini kaydetti.

Paylaş