Hasan Nihat Erduran yolların neden bozulduğunu tek cümleyle anlattı

8
Hasan Nihat Erduran yolların neden bozulduğunu tek cümleyle anlattı
reklam alani

Karayolları Dairesi eski Müdürü Hasan Nihat Erduran, sosyal medyadan yayınladığı TIR araçların ruhsatlandırma listesindeki, yük taşıma kapasitelerine ve gerekli durumlardaki tonaj artırımına dikkat çekerek, listeyi “Yollar neden bozulur…!” cümlesiyle paylaştı.

KKTC’deki yolların içler acısı hali, sürekli bozuk ve delik deşik yollar nedeniyle araçları bozulan ve ekonomik darboğazda makinist peşinde koşan vatandaşları bezdirdi. Seyrüsefer harçlarını bir tamam ödemelerine rağmen bozuk ve delik deşik yollara mahkum olan vatandaşlar sık sık sosyal medyadan yayınladıkları fotoğraflarla tepkilerini dile getiriyor.

Bu kez tepkinin sahibi Karayolları Dairesi eski Müdürü Hasan Nihat Erduran… Erduran aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı tek cümle ile “KKTC Plakalı TIR Araçlarının Ruhsatlandırılmasında Dikkate Alınacak Esaslar”ı paylaştı.

Listedeki tonajlar ve özel müsaade ile alınabilecek ek tonajlar dikkat çekerken, Erduran bu durumu tek cümleyle özetledi: “Yollar neden bozulur…!”

Paylaş