Semavi Aşık: Körkütük sarhoş olup direksiyon başına geçmek insanlık değildir!

5
Alkollü sürücü kaza yaptı
reklam alani

Semavi Aşık, dün gece kapısının önünde duran bir ağaca çarpan gence sitem ederek, “Ağacın yerine yol da yürüyen bir vatandaşta olabilirdi” dedi.

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Paylaşım Mutfağı’nın gönüllü destekçisi, LTB eski As Başkanı ve eski Belediye Meclis üyesi Semavi Aşık, dün gece yaşadığı evinin önündeki ağaca çarpan alkollü gence sitem etti.

Aşık paylaşımında, “Bu çocuk her kim ise, ya da kendini tanıyan çıkarsa uyarsınlar. Aklını başına toplasın. Körkütük sarhoş olup direksiyon başına geçmek insanlık değildir. Allah bilir benim ağaçtan sonra başka yerlere de çarpmıştır bu sarhoş” dedi.

Aşık’ın alkollü araç kullanan genç hakkındaki paylaşımı şu şekilde:

“Sabah kalktım, evimin önündeki ağaç yerde yatıyor. Kameraları kontrol ettim. Gece saat 02.00 sularında sarhoş bir genç arabasıyla ağaca vurup devirmiş. Ayakta duramayacak kadar sarhoş olan bu genç benim ağacım yerine yolda yürüyen bir insana çarpıp öldürseydi hayatı kayacaktı. Ölenin ailesi de perişan olacaktı.
Bu çocuk her kim ise, ya da kendini tanıyan çıkarsa uyarsınlar. Aklını başına toplasın. Körkütük sarhoş olup direksiyon başına geçmek insanlık değildir. Allah bilir benim ağaçtan sonra başka yerlere de çarpmıştır bu sarhoş”

Paylaş