Olguner Kıbrıs Postası’na açıkladı: LTB başkanı aday adaylığımı partime bildirdim

11
Onur Olguner
reklam alani

CTP PM üyesi Onur Olguner, LTB Başkan aday adaylığını partisine bildirdiğini açıkladı. Olguner, “Benim haricimde başka bir aday adayı da çıkar ise sandık kurulacak ve parti üyelerimiz Lefkoşa Türk Belediyesi adaylığı için iradesini ortaya koyacaktır. Bizlere düşen üyenin vereceği karara saygılı olmaktır.” dedi.

Bazı CTP’li vekillerin belediye seçimlerinde başkent Lefkoşa’da birden çok aday adayı olabileceğini, bu durumda üyelere sandık kurulma ihtimalinin olduğunu belirtmesi üzerine Kıbrıs Postası’nın ulaştığı Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Parti Meclisi (PM) üyesi ve eski LTB Meclis üyelerinden Onur Olguner, resmi olarak aday adaylığını partisine bildirdiğini açıkladı.  

Olguner, “Benim haricimde başka bir aday adayı da çıkar ise sandık kurulacak ve parti üyelerimiz Lefkoşa Türk Belediyesi adaylığı için iradesini ortaya koyacaktır. Bizlere düşen üyenin vereceği karara saygılı olmaktır.” dedi.

Onur Olguner Kıbrıs Postası’na şöyle konuştu:

“Lefkoşa Türk Belediyesi seçimleri yaklaşırken, özellikle paylaştığımız projelerden ve vizyonlardan dolayı başta parti üyelerimden olmak üzere Lefkoşalılardan pozitif geri dönüşler almaktayım. Bu vizyonları beraber paylaştığımızı, beraber heyecanlandığımızı görmek beni doğup büyüdüğüm şehir adına umutlandırıyor.”

“ADAY ADAYLIĞIMI PARTİME BİLDİRDİM; BİZE DÜŞEN ÜYE KARARINA SAYGI DUYMAKTIR…”

“Lefkoşa’nın ulaşabileceği potansiyeli gördükçe ve beraber başarabileceğimiz dostlarımızın heyecan ve desteğini aldıkça bizi mutlu edecek bir başkente ulaşabileceğimiz inancım daha da güçlenmektedir.

Belediyecilik ve Lefkoşa konularında inandığımız vizyonları başarabilmek için Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin LTB Başkan Aday Adayı olmaktan artık geri duramayacağımı biliyorum. Bu sebeple aday adaylığımı parti yönetimine bildirdim.

Benim haricimde başka bir aday adayı da çıkar ise sandık kurulacak ve parti üyelerimiz Lefkoşa Türk Belediyesi adaylığı için iradesini ortaya koyacaktır. Bizlere düşen üyenin vereceği karara saygılı olmaktır.

Biz Lefkoşalılar daha yeşil, daha çevreci, daha mutlu eden ve daha vizyoner bir başkenti hak ediyoruz. Böyle bir şehre ulaşabiliriz. Yeter ki isteyelim ve bunu uğruna beraber çalışalım.”

Paylaş