UBP’li Ziya Öztürkler: “Birikimi yüksek girişim ruhlu gençlerin, yeni yatırımcıların önü açılmalı”

16
Ziya Öztürkler
reklam alani

UBP Milletvekili Ziya Öztürkler, hükümetin asıl hedeflerinden birinin de mali denetim konuları olduğunu anlattı.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) milletvekili Ziya Öztürkler, Birikimi yüksek gençlerin, girişim ruhuna haiz insanların, yeni yatırımcıların önünü açabilecek atılım ve açılımların hayata geçmesi gerektiğini söyledi.

Öztürkler, hükümetin asıl hedeflerinden birinin de mali denetim konuları olduğunu anlattı.

Ziya Öztürkler, “Birikimi yüksek gençlerin, girişim ruhuna haiz insanların, yeni yatırımcıların önünü açabilecek atılımları pek yapmadık. Gençlerin bu anlamda önünün açılması gerek. Ülkemizde ciddi bir mali denetim yapılması, bu mekanizmanın işlemesi noktasında irademiz olmalı. Hükümetimizin bir hedefi de budur. Biz hala daha e-fatura, e-gümrük gibi uygulamalardan uzağız. Hiçbir verginin kaçırılmaması kayıt dışılığı önlemek için yapılmış bu uygulamaların tam anlamıyla hayata geçmesi önemli…” diye konuştu.

“KAMU REFORMUNDA 4-5 MADDE VAR İHTİLAFTA OLAN…”

Genç TV’de konuşan Ziya Öztürkler, sözlerine şöyle devam etti;

“Seçim sürecinde sendikaları dolaşıyor ve destek istiyorduk. Kamu ile ilgili bir sendikada arkadaşımız ‘siz kamu reformu önündeki engelin biz olduğunu mu düşünüyorsunuz?’ dedi. Hiç böyle bir şey düşünmüyoruz. Kamu reformuna sendikaların ne denli katkı oyduğunu, aslında uzlaşılmayan 4-5 madde olduğunu anlattı… Bu nedenle bir yasanın heba olması üzücü… Sendika ile devlet bu sorunları önlerinden atabilmeli… Bunu neden tartışıyoruz? Kamuda verimlilik için…”

Paylaş