Hayvancılar Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları’ndan yeni Bakana: “Dursun Oğuz sıkıntıları biliyor”

65
Mustafa Naimoğulları
reklam alani

Mustafa Naimoğulları, artık insanların birbirine hatır dahi soramayacak noktada olduğunu ifade ederek “Dursun Oğuz ki daha önce bu mevkide bulundu. Sıkıntıları biliyor… Zaten Maliyeden geliyor. Umarım o tarafı da bildiği için seçim döneminde de köy köy gezdiği için isyanları görmüştür” dedi.

Hayvancılar Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları, hızla yeni tarım bakanı ile görüşerek sorunların masaya yatırılması gerektiğini söyledi.

Naimoğulları, artık insanların birbirine hatır dahi soramayacak noktada olduğunu ifade ederek “Dursun Oğuz ki daha önce bu mevkide bulundu. Sıkıntıları biliyor… Zaten Maliyeden geliyor. Umarım o tarafı da bildiği için seçim döneminde de köy köy gezdiği için isyanları görmüştür” dedi.

Ktv ekranlarında konuşan Birlik Başkanı Dursun Oğuz’un sıkıntıları bildiğini şu sözlerle dile getirdi;

“Zaman geçiyor, sıkıntılar büyüyor. Zamlar seçim döneminde de durmadı. Mesele akaryakıt zamları… Belli ki daha da büyük zamlar ortaya çıkacak. Birbirimize artık nasılsınız diye soramıyoruz. İnsanlar patlıyor. Nasıl kaçacaklarını düşünüyorlar. Bu duruma nasıl geldik, getirildik… Hep beraber bir şey başarabileceksek başarabilmeliyiz.”

“SEÇİM DÖNEMİNDE DE KÖY KÖY GEZDİĞİ İÇİN İSYANLARI GÖRMÜŞTÜR”

“Umut ederim ki gelen bakanlar, Tarım Bakanı Dursun Oğuz ki daha önce bu mevkide bulundu. Sıkıntıları biliyor… Zaten Maliyeden geliyor. Umarım o tarafı da bildiği için seçim döneminde de köy köy gezdiği için isyanları görmüştür. Hoş geldin, ne yapıyorsun olayı bitmiştir. Hızla çözüm arıyoruz. Herhâlde yarın görev değişimi olacak, hemen bir araya gelmemiz, masaya yatırmamız lazım”

Paylaş