“Uyuşturucu” sorununa dikkati çeken DP Girne adayı Orsel Neşe: “O gençler illa ki spor ve sanatla meşgul olabilmeliler”

12
Orsel Neşe
reklam alani

Kamuoyunun spor camiasından çok iyi tanıdığı, Binatlı’nın simge isimlerinden DP Girne adayı Orsel Neşe, “Bu mücadelede gençlere sahip çıkmazsak durum vahim. O gençler illa ki spor ve sanat ile meşgul olmalılar” dedi.

Demokrat Parti (DP) Girne milletvekili adayı Orsel Neşe, çağımızın en büyük sorunlarından “gençleri saran” ve oldukça genç yaşlara düşen uyuşturucu kullanımı ve müptelalığı konusunda mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı.

DP Girne adayı Neşe, “Bu mücadelede gençlere sahip çıkmazsak durum vahim. O gençler illa ki spor ve sanat ile meşgul olmalılar” dedi.

Katıldığı tv programında bu soruna dikkati çeken DP’li Neşe, “Çağımıza ayak uydurmak zorundayız. Çağımızın sorunları var. Mesela uyuşturucu… Bu mücadelede gençlere sahip çıkmazsak durum vahim. O gençler illa ki spor ve sanat ile meşgul olmalılar. Bir odanın içine bir dünyayı getirirseniz o çocukların durumu ne olur?” diye konuştu.

“TERLEMEDEN OLMAZ…”

Seçmene de kritik bir uyarı yapan Neşe, “Yeni dönem siyasette kimin ne söylediği önemli, doğru… Ama ne yaptığı da önemli olacak adayların… Yurtaşlar söylemlerimizle, vizyonlarımızla olduğu gibi buralara nasıl geldiğimize de baksınlar. Halkımız ne demek istediğimi anlıyor.. Hiç terlemeden olmaz…” diye konuştu.

Paylaş