Sağlık Bakanlığı uyardı: “Sağlık merkezlerine gitmeden önce mutlaka aşı kaydı yaptırın”

5
aşı
reklam alani

Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklama ile aşı yaptırmak isteyen vatandaşları kayıt yaptırmaları konusunda uyardı; barkotsuz “Johnson&Johnson aşı yaptırmış ve kartlarında barkot olmayan kişilere çağrı yaptı…

Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklama ile aşı yaptırmak isteyen vatandaşları uyardı.

Bakanlık, Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadelede aşı yaptırmak isteyen kişilerin ‘Sinovac ve Johnson&Johnson’ aşıları için Sağlık Merkezlerine gitmeden önce mutlaka https://www.asi.saglik.gov.ct.tr adresinden Aşı Bilgi Sistemine girerek kayıt işlemlerini yaptırmaları gerektiğini duyurdu.

SAĞLIK BAKANLIĞI: “TÜM HALKIMIZ RAHAT OLSUN YETERLİ MİKTARDA AŞI BULUNMAKTADIR”

Randevu almadan giden kişiler nedeni ile sağlık merkezlerinde yoğunluk yaşandığına dikkat çekilen bakanlık açıklamasında “Tüm halkımız rahat olsun. Yeterli miktarda aşımız bulunmaktadır ve gelmeye devam edecektir. Aşı programımız dahilinde hiçbir vatandaşımız mağdur edilmeyecektir.” ifadeleri kullanıldı.

BARKOTSUZ ‘JOHNSON&JOHNSON’ AŞISI YAPTIRANLARA ÇAĞRI

Açıklamada Güney Sağlık Komisyonu tarafından Johnson&Johnson aşılarının barkotlarının geç gönderildiğini ve Sağlık Bakanlığı’nın eline yeni ulaştığına da değinilerek barkotsuz aşı yaptıran vatandaşlara çağrı yapıldı.

Yapılan çağrıda “Johnson&Johnson aşı yaptırmış ve kartlarında barkot olmayan kişilerin 21 Haziran 2021 Pazartesi gününden itibaren aşı yaptırmış oldukları merkezlere giderek barkodlarını almaları gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Paylaş