KTSO Yönetim Kurulu Başkanı adayı Ali Kamacıoğlu: “Zeytinyağımız hellimden daha önemli”

122
Ali Kamacıoğlu
reklam alani

En son “Güney Kıbrıs’ta şirket kurup, oradan ürünleri satabiliriz” diyerek oda içinden de bazı tepkili seslere konu olan KTSO Genel Kurulu’nda başkanlığa aday isim Ali Kamacıoğlu “Ülkemizdeki iklim ve havanın ürünü olan zeytinimizin lezzeti hiçbir yerde bulunmuyor. Hellimden çok daha önemli bir zeytinyağımız var” dedi.

Kamtek LTD. Direktörü, Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Genel Kurulu’nda başkanlığa aday Ali Kamacıoğlu’na göre hellimden daha önemli ürünlerimiz var. 

Ali Kamacıoğlu “Ülkemizdeki iklim ve havanın ürünü zeytinin lezzeti hiçbir yerde bulunmuyor. Hellimden çok daha önemli bir zeytinyağımız var” dedi.

Ktv ekranlarında konuşan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı adayı Ali Kamacıoğlu konu hakkında şöyle dedi;

“DOĞRU VE KALİTELİ ÜRETTİKTEN SONRA SATILAMAYACAK BİR ŞEY YOKTUR”

Ülkemizdeki iklim ve havanın ürünü zeytinin lezzeti hiçbir yerde bulunmuyor. Yanlış yapıyoruz. Kıbrıs zeytinyağının en pahalı olması gerekiyor. Bizim eksikliğimiz bu zeytinyağı üreticilerinin ortak bir paket ambalaj tesisi kurup çok daha şık paketleyip, dünya standartlarında yerel turiste de havalimanında da otellerde de tüketmek. Buradan çok ciddi paralar kazanılabilir. İngiltere AB’den çıktı, ABAD kararları uygulanması da kalkmıştır. 200 bin en az Kıbrıslı Türk vardır bu zeytin yağını da orada tüketebilecek… Hellime gösterdiğimiz önemi başka ürünlerimize de gösterip ciddi boyutlara taşıyabiliriz. Patates de bunlardan biridir mesela…Doğru ve kaliteli ürettikten sonra satılamayacak bir şey yoktur”

Paylaş