Erhan Arıklı: “Bertan Zaroğlu sürekli yalan söylüyor”

17
Erhan Arıklı
reklam alani

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, bir yalan söyleme hastalığı olan ‘mitomani’nin Kıbrıs’ta da nüksettiğini savunarak, YDP’li vekil Bertan Zaroğlu’nun ‘sürekli olarak yalan söylediğini’ iddia etti.

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Arıklı, bir yalan söyleme hastalığı olan ‘mitomani’nin Kıbrıs’ta da nüksettiğini savunarak, YDP’li vekil Bertan Zaroğlu’nun sürekli olarak ‘yalan’ söylediğini ifade etti.

Zaroğlu’nun çıkmış olduğu televizyon programlarında söylediği yalanları sürekli olarak tekrarladığını da iddia eden Arıklı, “Belli ki kendi söylediği yalanlara kendi de inanmaya başlamış durumda…” dedi.

Erhan Arıklı, Zaroğlu’nun Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK) hakkında iddialarının Yönetim Kurulu Başkanı tarafından yalanlanmış olduğu halde, ısrarla bu tip yalanları söylemeye devam ettiğini dile getirdi.

Arıklı, “EL-SEN eyleminde ‘Yasa gereği sendika benim muhatabım değildir. Onların muhatabı Kıb-Tek Yönetim Kuruludur. Kendileri ile görüşmeyi reddediyorum’ dediğim bilindiği halde, ‘Korkak Arıklı, Sendika ile görüşmeye cesaret edemedi’ diyor. Akaryakıt ihalesine müdahale ettiğimi söylüyor. Bir tane Kıb-Tek yöneticisini şahit gösteremiyor. Yönetim Kurulu Başkanlığına ilk andan itibaren Turan Büyükyılmaz’ın atanması kararlaştırıldığı halde ‘Oraya başkasını atayacaktı da ben engel oldum’ diyor. Turan Büyükyılmaz orada. Ona bile sormuyor…” şeklinde konuştu.

“Bu arkadaşı ciddiye alıp hiçbir iddia ve yalanına cevap vermeyeceğim” diyen Erhan Arıklı, şöyle devam etti:

“Israrı halinde yasal hakkımı kullanıp iddialarını mahkeme huzurunda ispat etmesini isteyeceğim. Bu toplum ikimizi de gayet iyi tanıyor ve biliyor. Neticede kararı verecek halktır.”

Arıklı’nın paylaşımı ise şu şekilde:

Paylaş