Kız arkadaşını kemerle dövüp ölümle tehdit etmekle suçlanıyor

332
Mohamed Mahmoud Elmusharaf Mukhtar
reklam alani

Kız arkadaşını ciddi şekilde darp edip ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklanan Sudan uyruklu Mohamed Mahmoud Elmusharaf Mukhtar dün mahkemeye çıkarıldı

Mağusa’da, birlikte yaşadığı kız arkadaşını kemerle ciddi şekilde darp edip ölümle tehdit eden Sudan uyruklu Mohamed Mahmoud Elmusharaf Mukhtar kız arkadaşının şikayeti üzerine tutuklandı.

Zanlı Mukhtar, “Ciddi darp” ve “Şiddet tehdidi” suçlamaları ile dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargı karşısına çıkarıldı.

“EĞER BENİ POLİSE ŞİKAYET EDERSEN SENİ ÖLDÜRÜRÜM”

Olayın soruşturmasını yürüten Mehmet Emin Doğan mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Mohamed Mahmoud Elmusharaf Mukhtar’ın 5 Mayıs 2021 tarihinde Mağusa’da birlikte yaşadığı kız arkadaşının kendisine “Neden benimle cinsel ilişkiye girmiyorsun ve devamlı mastürbasyon yapıyorsun?” diye soru sorduğu gerekçesiyle müştekinin yüzüne bir tokat attıktan sonra yatak odasında kendisine ait kemer ile kız arkadaşının vücudunun muhtelif yerlerine devamlı suretle vurup ciddi şekilde darp ettiğini açıkladı.

Daha sonra zanlının, kız arkadaşının olayı polise bildirip kendisini şikayet edeceğini söylemesi üzerine kıza hitaben “Eğer beni polise şikayet edersen seni öldürürüm. Benim param var, tanıdıklarım var” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu söyleyen Doğan, yapılan şikayet üzerine zanlının ayni gün tespit edilerek tutuklandığını açıkladı.

Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını kaydeden Doğan, zanlının teminata bağlanmasını talep etti.

YARGILANINCAYA DEK SERBEST

Mahkeme, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanması, seyahat belgelerine el konulması, 5 bin TL nakdi teminat ödemesi ve haftada 1 gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunması koşulu ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Paylaş