Salahi Şahiner: “Yatırımcının yarattığı katma değer, gelirleri beklenen düzeylerin üzerine çıkarabildi”

18
Salahi Şahiner
reklam alani

Salahi Şahiner, turist ve öğrenci olmadığı halde yerel gelirlerin beklenen düzeyin üzerine çıkabildiğine dikkati çekerek turizm ve yüksek öğrenimin “lokomotif sektör” anlamında abartıldığını ima etti.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) milletvekili Salahi Şahiner, turist ve öğrenci olmadığı halde yerel gelirlerin beklenen düzeyin üzerine çıkabildiğine dikkati çekerek turizm ve yüksek öğrenimin “lokomotif sektör” anlamında abartıldığını ima etti.

Salahi Şahiner Meclis Genel Kurulunda şöyle dedi;

“Bu saatten sonra atacağımız ekonomik adımlarda hata lüksümüz yoktur. Yerli iş insanlarımızın yerli yatırımcılarımızın ekonomi üzerindeki pozitif etkisine dikkat çekmek istiyorum . Lokomotif sektör olarak adlandırdığımız, övgü ile bahsettiğimiz yüksek öğrenim ve turizm…

Büyük meblağlar konuşuluyor fakat pandemi döneminde bir şeye tanık olduk: Deyim yerindeyse hiçbir turist ve öğrenci yokken devletin yerel gelirleri beklentilerin üzerine çıkabildi. Yatırımcının yarattığı katma değer, gelirleri beklenen düzeylerin üzerine çıkarabiliyor. Buna dikkat çekmek istiyorum: Yerli yatırımcının ayakta kalması önemli ve hayati… Veriler de buna işaret ediyor.”

Paylaş