Çalışma Dairesi’nde 1 pozitif vaka!

19
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
reklam alani

Çalışma Dairesi’nde çalışan bir personelin koronavirüs testi ‘pozitif’ çıktı, tüm temaslılar karantinaya alındı, bakanlık binası da dezenfekte edilecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Çalışma Dairesi’nde bir temizlik görevlisinin Koronavirüs PCR testinin pozitif çıktığı saptandı.

Koronavirüs testi pozitif olan personelin temaslıları tespit edilerek, Sağlık Bakanlığı’na bildirildi. Söz konusu kişilerin PCR testi yapılarak, karantinaya alınacağı bildirildi. Tüm bakanlık binası ise dezenfekte edilecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Bakanlığımız binasında hizmet veren Çalışma Dairesi’ndeki bir temizlik görevlisinin bugün yapılan COVID-19 PCR testinin pozitif olduğu tespit edildi. Koronavirüs testi pozitif tespit edilen personel, Sağlık Bakanlığı yetkilileri tarafından gerekli işlemleri yapılarak karantinaya alındı. Söz konusu personel ile temas edenlerde tespit edilerek, karantinaya alınacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı binasında hizmet veren Çalışma Dairesi personeli ile bakanlık personeline PCR taraması yapılması için ise Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle temasa geçildi.”

Paylaş