Jale Refik Rogers: “Halk pandemiden daha fazla, hükümet edemeyenlerin beceriksizliğinden korkmaya başladı”

47
Jale Refik Rogers
reklam alani

HP Milletvekili Jale Refik Rogers, dün düzenlenen yürüyüşün riskli olmasına rağmen bir sürü insanı bir araya getirdiğini belirterek, “Halk pandemiden daha fazla, şu anda hükümet edemeyenlerin beceriksizliğinden korkmaya başladı” dedi.

Halkın Partisi (HP) Milletvekili Jale Refik Rogers, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Kıbrıs’ta siyasi eşitliğe dayalı kalıcı bir çözümü destekliyorum” dedi.

Çözümün nasıl olabileceği veya neye benzeyeceği ile ilgili farklı görüşler olabileceğini ve bunların tartışmaya açık olduğunu dile getiren Rogers, “Lakin bir olgu var ki tartışma götürmez; kendi kendini yönetme istenci ile yıllardır müzakere masasında oturan taraf olarak uluslararası arenada ciddiye alınmak istiyorsak, önce biz kendi devletimize sahip çıkıp saygı duyduğumuzu gösterebilmeli ve kendi kendimizi yönetebileceğimizi kanıtlamalıyız” ifadelerini kullandı.

Rogers, “Kendi ayaklarımız üzerinde durmak için var gücümüzle, bıkmadan usanmadan çalışmalı ve bunu yapabileceğimizi her alanda göstermeliyiz” şeklinde konuştu.

“HÜKÜMET EDEMEYENLER DE UMARIM BU ÇIĞLIĞI DUYAR”

Pandeminin uyarı sinyalleri verdiği bu günlerde dün düzenlenen yürüyüşün riskli olmasına rağmen bir sürü insanı bir araya getirdiğini belirten HP’li vekil Rogers, şöyle devam etti:

“Bu aslında insanımızın bu değerlere ne kadar önem verdiğini göstermektedir ki, kendilerini ve sevdiklerini riske atmak pahasına orda olmayı seçtiler. Halk pandemiden daha fazla, şu anda hükümet ede(meye)nlerin beceriksizliğinden korkmaya başladı. Hükümet ede(meye)nler de umarım bu çığlığı duyar. Ey artık!”

Paylaş