Yenierenköy’de 2, karantina merkezinde 2 pozitif vaka: Toplam vaka sayısı 12 oldu

19
koronavirüs
reklam alani

Yenierenköy Belediye Başkanı Emrah Yeşilırmak, dün ve bugün yapılan testlerde karantina merkezinde 2, Yenierenköy ise 2 vaka tespit edildiğini açıkladı. Yeşilırmak, toplam vaka sayısının 12’ye yükseldiğine de dikkat çekti.

Yenierenköy Belediye Başkanı Emrah Yeşilırmak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, dün ve bugün yapılan testlerde karantina merkezinde 2, Yenierenköy’de ise 2 vaka tespit edildiğini açıkladı.

SALI GÜNÜ KÖYDE GENİŞ KAPSAMLI TARAMA YAPILACAK

Toplam vaka sayısının 12 olduğunu açıklayan Yeşilırmak, şöyle devam etti:

“Tüm vatandaşlarımızdan ricam 15 gün boyunca birbirleri ile temas kurmamaları yönündedir aksi takdirde zinciri kırmamız mümkün olmayacaktır. Salı günü özellikle Yenierenköy özelinde geniş bir tarama yapılacaktır.

Tahminim vakaların artacağı yönündedir, bu bağlamda teste gelecek olan vatandaşlarımızın birbirleri arasındaki mesafeyi koruması ve temas kurmamaları yönündedir.

Lütfen panik olmayalım ve kurallara uyalım. Salı günü yapacağımız PCR testlerine içinde en ufak bir tereddütü olan vatandaşlarımızın da katılması çok önemlidir. Detaylı bilgilendirme yarın yapılacaktır. Covid-19’a yakalanan vatandaşlarımıza ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletirim.”

Paylaş