Özdemir Berova, Genel Sekreterliğe resmi olarak adaylık başvurusunu yaptı

27
Özdemir Berova
reklam alani

UBP PM, Cumartesi günü Genel Sekreterlik seçimi gündemiyle toplanıyor… UBP Milletvekili Özdemir Berova, resmi olarak adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Özdemir Berova, BRT ekranlarında yayınlanan ‘45+’ programına katıldı.

10 Nisan Cumartesi günü saat 11.00’de UBP’nin Genel Sekreterlik seçimi Genel Başkan Ersan Saner başkanlığında yapılacak. Genel Sekreter adayı Berova, bugün resmi başvurusunu Genel Sekreter Vekili Kenan Örgen’e yaptığını söyledi.

Bugün itibariyle başka bir başvurunun henüz bulunmadığına da dikkat çeken Berova, başvuru sürecinin tamamlanmasıyla beraber adayların kim olduğunun görüleceğini ifade etti.

Bu dönem içerisinde pandemiye bağlı olarak sıkıntıların olması nedeniyle sadece seçimin yapılabileceği bir organizasyonun planlandığını da ifade eden Berova, “Oy verme işlemi Cumartesi günü saat 11.00’de başlayacak. Bölgeleri saat dilimine bölerek ilerleyeceğiz. Ardından sayım yapılacak. Genel Sekreterlik seçimi Cumartesi günü tamamlanır” dedi.

Parti Meclisi üyesi olarak şu anda 119 kişinin bulunduğunu da aktaran Özdemir Berova, yurt dışında olan üyelerinde olduğunu toplamda 110-115 kişinin oy kullanacağına değindi.

GENEL SEKRETERLİĞE ADAYLIK BAŞVURULARI PERŞEMBE SAAT 11.00’E KADAR

UBP Merkez Yönetim Kurulu kararı uyarınca UBP Genel Sekreterliği görevi için aday olacakların seçim zamanından 48 saat önce, 8 Nisan Perşembe günü saat 11.00’e kadar UBP Genel Merkezi’ne başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Paylaş