Tufan Erhürman: “Mart ayı için aynı hata asla tekrarlanmamalı”

18
Tufan Erhürman
reklam alani

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, bütün uyarılara karşın eksikliklerin giderilmediğini belirterek, “Mart ayı için aynı hata asla tekrarlanmamalı. Aşı, eksikliklerin giderilmesi ve organizasyon konusunda yeni hatalar yapma lüksü yok!” dedi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, bugün sabah saatlerinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden 2 hasta için sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajı yayınlayarak, “Yakınlarına sabır, hepimize başsağlığı dilerim” dedi.

Erhürman, vaka sayılarındaki azalmanın umut verdiğini ifade ederek, ancak dün açıklanan Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin kararının gerekçesinde sözü edilen eksikliklerin önemli olduğuna vurgu yaptı.

“DİKKATE ALMAK ZORUNDAYIZ”

“Gerekçedeki en dikkat çekici nokta, ülkemizde bulunan mutant virüsün Mart ayı içerisinde zirve yapmasının öngörülmesi” diyen Erhürman, “Bu elbette bir “öngörü” ama dikkate almak zorundayız!” dedi.

“YENİ HATALAR YAPMA LÜKSÜ YOK”

Geçen yılın yaz aylarından itibaren de içinde bulunulan dönem için uyarılar yapıldığını hatırlatan CTP Genel Başkanı Erhürman, “Ancak gerek hekimlerimizin ve hemşirelerimizin açıklamaları gerekse Üst Komite’nin dün açıkladığı gerekçe, bütün uyarılarımıza karşın bu eksikliklerin giderilmediğini ortaya koydu. Mart ayı için aynı hata asla tekrarlanmamalı. Aşı, eksikliklerin giderilmesi ve organizasyon konusunda yeni hatalar yapma lüksü yok!” ifadelerini kullandı.

Paylaş